Comic-Con-videón a Microsoft és a BioWare

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
A San Diegóban megrendezett Comic-Conon idén jelen volt a Microsoft és a BioWare is, és bár a kiadók által itt közölt részletek többségét már ismerhetitek, a konferenciából most egy közel másfél órás részletet láthattok.

Lezajlott az idei San Diego-i Comic-Con, ahol többek közt a Microsoft és a BioWare is megmutatta magát és legfontosabb trónvárományosait, nevezetesen a Halo-sorozat első négy epizódjából összegyúrt Halo: The Master Chief Collectiont és a Mass Effect-széria egyelőre nehezen körvonalazható következő elemét.

Aki lemaradt volna az élő műsorról, az most bepótolhatja hátrányát, és rávetheti magát a Microsoft konferencia kivonatos anyagára az alábbi ötvennyolc perces videóban:

Ami pedig a Mass Effectet illeti: mint azt már zoenntől olvashattátok, nem sok új derült ki azon kívül, hogy a játék ugyanabban az időszakban játszódik majd, mint az eredeti trilógia, ezúttal - mint ahogyan azt már korábban is sejtettük - nem nézhetjük tovább Shepard parancsnok hátát. 

Mindenesetre a BioWare fejlesztőinek tájékoztatójából is láthattok egy közel félórás darabot:

9.
9.
kryszisz
#7: Én is a távoli jövőben reménykedtem, mondjuk abban, mikor a 3. rész végén az öreg elmeséli a gyermeknek Shepard történetét, na arra kíváncsi lennék, hogy mégis mikor meg hol! De hát ezek szerint ez már csak álom marad, a fejlesztők pedig a könnyebb utat választották...no mindegy ettől függetlenül várós az új ME, csak a lelkesedés csappant meg egy picit!
8.
8.
Peppe820623
#7: Abban reménykedek én is, h minimum 3-400 évvel Shepard ideje után fog játszódni a történet...
... és igen új technológiák révén akárhova nyithatnánk kaput az univerzumban vagy akár egy másik univerzumba is, és innentől a lehetőségek ismét "határtalanok"...
7.
7.
#5: Persze, hogy nem, de bizonyos oldalakon már 100%-ig ki merik jelenteni, hogy ez úgy lesz. Mindezt miért? Mert lesz benne Mako és N7 Armor... Azért annyi esze lehetne némely embernek, hogy rájöjjön, nemcsak Shepard idejében vannak N7-es tengerészgyalogosok és Mako-k.

Viszont sajnos, esély van rá bőven, hogy ez az idővonal lesz az új részben. Azért mondom, hogy sajnos, mert szerintem ez a legkönnyebben járható út, amivel előhozakodhatnak. Ha igazán ki akarják aknázni a ME univerzumában rejlő lehetőségeket, akkor nagy ívben elkerülik Shepard idővonalát és inkább a nagyon távoli jövőre koncentrálnak, mert ezzel csak erőltetetté teszik az egészet. Szépen lezárták a trilógiát, megspékelték a Citadel DLC-vel, ahol úgymond búcsút vehettünk mindenkitől... ennél több szerintem felesleges ide. Annyi rejtély már nincs ebben az idővonalban, mivel se új fajok, se új technológiák, semmi nincs, amitől ne egy kiegészítő epizód érzetét keltenék.

Persze vannak, akik ebben az idővonalban hatalmas lehetőséget látnak, de megmondom az őszintét, akkor tudnának igazán nagyot alkotni, ha megcsinálnák a 3 befejezés, időbeni folytatását egy 2-3 órás prológusként, utána pedig valamilyen új technológiának köszönhetően, eltűnnénk és egy alternatív univerzumba csöppennénk, ami sokban hasonlít az eredetire, mégis más. Onnantól pedig akármilyen sztorit kitalálhatnának, aminek nem kéne kötődnie semmihez, ami korábban történt. Lehetne egy olyan történet is, ami nem a világmegmentésről szól, de lenne benne misztikum és rejtély. Ugyanúgy, mint eddig. Oké, hogy sokaknak nem tetszik ez az ötlet, de ezzel mindenki megkapná a jövő képét, amit a 3-ban választott, és amit már fentebb is írtam, a bioWare is új történetbe kezdhetne, kötöttségek nélkül. Új trilógiába, vagy akármibe...
5.
5.
Peppe820623
Egy előző cikkben azt volt írva, h az új mass effect shepard idejében fog játszódni, most, h megnéztem a panelt és ha jól értettem, akkor ez a dolog nem derült ki pontosan...
4.
4.
Giggsy
#1: És melyik is, pontosan?
3.
3.
rayden02
Ez sokkal érdekesebb! :D
http://www.dsogaming.com/news/halo-the-master-chief-collection-listed-for-pc-on-amazon-spain/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...