GC 2014: Három új Xbox-csomag a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Három Xbox One-csomagról is lehullott a lepel a Microsoft sajtókonferenciáján, a korábbi híreknek megfelelően kap egy bundle-t a Sunset Overdrive, de a FIFA 15-öt és az új Call of Dutyt is megvehetjük majd a konzollal együtt.

Az első csomag az EA Sportshoz kapcsolódik: ha már az amerikaiak Madden NFL-es bundle-t kapnak, mi FIFA 15-öset; szeptember 25-én érkezik majd egy olyan Xbox One-pakk, ami 400 euróba kerül, és ajándékba jár mellé a játék egy letölthető példánya.

A második a már pletykált és meg is erősített Sunset Overdrive-csomag: ez is 400 euró lesz, ennek érdekessége, hogy a játék letöltőkódja mellett egy fehérre festett Xbox One figyel majd. Október 31-én kerül boltokba, a Sunset Overdrive-ról egyébként egy új előzetes is érkezett.

Végül a legdurvább csomag: a Call of Duty: Advanced Warfare is kap egy limitált példányszámban elérhető bundle-t. Az 500 eurós pakk november 3-án válik megvásárolhatóvá, benne lesz az FPS Day Zero kiadása, a spéci festésű konzolban pedig egy 1 terabájtos merevlemez ketyeg majd.

Meggyőzött valamelyik?

18.
18.
supair
#8: A Sonysok közt a helyed.
Ki sem tűnsz közülük.
Jó játékot.
15.
15.
Wr4th
A feher one nekem jobban tetszik mint sem az alap fekete, de a codos bundle se rossz! ;)
13.
13.
Cristiano
12.
12.
turi
#2: Most komolyan minek írsz egy xbox csomagos hírhez ha nem bírod?Kurvára nem vagyunk kiváncsiak arra h neked mi tetszik és mi nem.Látszik h megsértették kicsi szívedet de ne itt hisztizz töki.
11.
11.
roli33
#6: Ez nem szemétség a Sonytól, mivel semmi közük nincs a PC-sekhez, a Microsoftnak viszont sok közük van a PC-hez.
10.
10.
kastorhun
#8: Annyira sok jó játék van PS4-en mint pl a Knack.
9.
9.
RangerFox
Forza 5 + Fifa15 bundle mindent visz! Viszont egy fehérre beneveznék..
8.
8.
bodortamas1
#6: És pontosan ezért fogok én nemsokára PS4-et venni, mivel már elég rég óta csak PC-s vagyok, ezt pedig nem engedhetem meg magamnak, hogy oly sok játékról lemaradjak. Gondolok itt a múlt év gyöngyeire, amik mind PS exkluzívak.
7.
7.
strike19
#3: Miért szerinted a Sony-nak van PC operációs rendszere?
6.
6.
kastorhun
#5: Ők szerintem még sokkal szemetebbek mint a microsoft, hiszen egy microsoft játéknál van esély hogy megjelenik pc-re, amíg a sony-s konzolokon esélytelen hogy bármi megjelenjen pc-re.
5.
5.
bodortamas1
#3: Nem mondtam, hogy a Sony előbbre tartaná a PC-t, mint a PS-t. Nem erről volt szó.
4.
4.
PaprikaJancsi
3.
3.
kastorhun
#2: És a Sony annyira sok játékot ad ki pc-re.
2.
2.
bodortamas1
Nem. Most már annyira erőltetik ezt az XO-t, hogy akkor sem fogok venni, ha innentől kezdve csak arra jönnek játékok. Rohadtul elegem van a Microsoftból. Nem veszik észre, hogy milyen nevetségesek? A Sony körberöhögi, a játékosok meg szívnak. Ennyit arról, hogy a MC szeretne több figyelmet helyezni PC-re...
1.
1.
kopic
Forza Horizon 2 csomag lesz majd vajon ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...