Blogajánló: Elkezdődött...

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
Szeptember elsejét írunk, szakad az eső, és még hétfő is van. Sugározza az életkedvet a város ezen a csodálatos napon, de ne csüggedjetek, a blogíróink legalább kényeztetnek minket írásaikkal. Ha nem lesz áramszünet...

Na meséljetek, milyen volt az első nap? Becsöngettek? Recsegtek a füzetlapok és pörögtek a golyók a tollbetétek hegyén? Esetleg megúsztátok a tanárok tekintetét és csupán egy egyszerű munkanapon vagytok túl? Annyi baj legyen. Nem ez volt az első, és nem is az utolsó nap, amit azzal töltünk, hogy pallérozzuk, vagy épp terheljük az elménket. De munka után édes a pihenés, így hozzánk most valamivel közelibb témával kényeztetjük a szemeteket. Jó olvasgatást!

A játékok sötét oldala - Claymen összefoglalja nekünk, mik a játék azon pillanatai amikor legszívesebben berúgnánk a kijelzőnket és kettétérdelnénk a billentyűzetet. Zseniális. Biztos vagyok benne, hogy egytől egyig mindenki talál majd benne olyat amitől elmosolyodik néhány pillanatra.

Példaképeim, Hőseim - Nektek kik voltak azok a létező vagy fiktív szereplők az életetekben, akik meghatározták a személyiségeteket? Nekem Nikola Tesla, Dr. Emmet Brown és Aragorn. Yanez összeszedte a sajátjait. Vessetek egy pillantást rá, aztán bővítsétek a listáját a ti bejegyzéseitekkel!

Star Wars: Kánon és Legenda - Army1990 alias Banderas egy részletes leírásban szedi össze a Csillagok háborúja kánon- és kiterjesztett-univerzumának hivatalos megítélését, múltját és jövőjét. Aki szeretne mélyebben belelátni a történet sorsába, annak mindenképpen hasznos olvasmányt jelent majd bloggertársunk első munkája.

Lehet-e a videojáték művészet? - Érdekes kérdést vesézget gregorpgm. Minek kellene tekintenünk a videojátékokat? Talán egyszerű szórakozást nyújtó semmiségekről van szó, vagy az olykor komplex és drámai történet, a festői helyszínek és részletes karakterek, valamint a mesterien megkomponált zene valami többé, a művészetek új formájává emeli őket? Ti mit gondoltok?

Darksiders Wrath of War Teszt és Darksiders II Teszt - War és Death kalandjairól ír souskes a hack and slash műfajt jelessel képviselő Darksiders két részének tesztjében, melyek megérdemlik a kiemelést.

8.
8.
gregorpgm
Köszönöm hogy újra bekerülhettem, nem számítottam rá, ennyi nagyszerű cikk mellett. :)
6.
6.
x360player
Nem vagy egyedül,Frank. :) Jómagam óriási Miami Vice/Don Johnson rajongó vagyok. Elõbb évadai ott figyelnek a polcomon,DVD formátumban,utóbbit pedig egyéb filmjei miatt is kedvelem(nagy kedvencem,a Harley-Davidson és a Marlboro Man,szintén ott van a polcon),nem beszélve a számairól:Heartbeat,Let it Roll albumok(ezek csak azért nincsenek meg,mert nincs bakelit lejátszóm...még)
5.
5.
godach
4.
4.
FrankBlack
#2: Ez most komoly? Én meg azt hittem, hogy csak én vagyok olyan csodabogár, akinek gyermekkorában ő volt az egyik nagy példakép :))

#1: Yanez. A fene a jó dolgodat :)))

Amúgy szerintem mostanában a blog részlegben nemcsak elképesztő mennyiségű írás született, de rengeteg közülük nagyon jó, és színvonalas. Nem könnyű a blogajánló szerkesztőinek a dolguk, az biztos :) Grat mindenkinek :)
3.
3.
Claymen
Jó ajánló lett! :)
Köszönöm a leírást :D
2.
2.
x360player
Példaképem? Ha fiktív személy,akkor csak is Sonny Crockett.
1.
1.
Yanez
Gratula bloggerek, és köszönöm a listába kerülésemet! Itt amcsiban a szeptember elsô hétfôje mindig ünnep (labor day), így munkába sem kellett mennem. Pihi van! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...