Ilyen lett volna a Gears of War RTS

Link másolása
Egy kiszivárgott videón nézhetjük meg, hogyan nézett volna ki a Gears of War Tactics névre hallgató, soha be nem fejezett stratégiai játék. A címet állítólag a Kinect segítségével irányíthatták volna a játékosok.

Mindig is izgalmas olyan játékokról videókat vagy képeket nézegetni, melyek soha nem készültek el. Ezúttal is egy ilyen címből jelent meg játékmenet videó a VG Leaks oldalon. A Gears of War Tactics egy stratégiai játék lett volna, melyet a Kinect segítségével irányíthattak a játékosok. A Microsoft célja az volt, hogy egy ismert sorozat segítségével ismertesse meg a hardcore játékosokat a Kinecttel.

Hogy ez sikerült volna-e, azt már sosem tudjuk meg, viszont egy több mint két perces videót nézhettek meg arról, hogyan is nézett volna ki a játék.

Köszi, kopic!

8.
8.
Quent1n
Ez inkább RTT játék lett volna és annak egész faszán össze lehetett volna hozni. Csak hát az is egy elég kihalt faj nem is emlékszem ilyen stílusú játékra az utóbbi évekből. Pedig azért régen, Commandos, Depserados, Syndicate, Mechcommander, Shadow Company.. volt pár cím..
6.
6.
Neo1989
Nagyon jó volt az TPS-nek nem kell bolygatni.
5.
5.
Sechu
A látottak alapján nem csodálom hogy elmeszelték!
4.
4.
Drazhar
Ez kb ilyen Dawn of War II-megközelítés. Hát nem tudom, annyira nem nyűgözött le.
1.
1.
markoci555
Nem látok benne sok stratégiát pedig az ilyesmiknek az a lényegük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...