Blogajánló: A fantasztikus négyes

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 30.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett a heti blogválogatás, melyhez ezúttal godach, DarkLord, Norbiii és Neurotic közreműködésével érkeztek tartalmak. A négy mű mellett ezúttal egy kihívást is találtok majd. Jó szórakozást kívánunk!

Remek írások születtek a héten, köztük több kritika és játékteszt, melyekből megpróbáltam szemezgetni nektek egy csokornyit a nap közepére. Godach retró tesztje után úgy döntöttem, kihívlak benneteket egy blogpárbajra! Ha kedvetek úgy hozza, vegyétek elő a tíz évnél idősebb játékaitokat, és írjatok róla egy élménybeszámolót, a legjobbakat pedig két hét múlva szavazásra bocsájtjuk köztetek.

  • Értékelés: Test Drive Unlimited 1 (PC) - A Test Drive Unlimited első része ugyan már régóta, több mint hét éve kint van a piacon, godach számára elérkezett az idő, hogy egy bemutatót készítsen belőle számunkra. Természetesen minden ilyesminek örülünk, és mint azt már írtam, várjuk is a hasonló élménybeszámolókat.
  • Konzol vs PC - az értelmetlen gamer háború - Erről a témáról már én is majdnem írtam egyszer, de úgy döntöttem, nincs értelme. Neurotic mindenesetre lényegre törően kivesézte a platformok harcát amit a konzolosok és pécések egymással vívnak az idők kezdete óta.
  • 125 éves a Nintendo - Norbiii végre billentyűzetet ragadott és megírta a hozzá leginkább testközeli téma, a Nintendo 125 évének összefoglalóját. A kártyától a játékkonzolokig hosszú volt az út, de a japán nagyvállalat kitartóan túlélte a XX. század legbrutálisabb pillanatait is. Érdemes elolvasni!
  • The Vanishing of Ethan Carter - A fiatal fiú, Ethan eltűnése után nyomozó, természetfeletti képességekkel rendelkező karakterünk egy szigetre érkezik, hogy az itt uralkodó állapotok mélyére nézzen, miközben több egymástól elkülönülő rejtélyt is felgöngyölít. DarkLord ennek kivonatát mutatja be nekünk rövid tesztjében.
3.
3.
godach
Gratula a többieknek. Blogpárbaj? Legyen, bár 10 évnél régebbi kedvencek közül, egész könyvet is írhatnék annyi van. Nehéz lesz választani :)
2.
2.
Norbiii
Grat nektek, és köszönöm a bekerülést! :)
1.
1.
Yanez
Gratu skacok, jók a blogok! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...