Jövő nyárra csúszik az új Hitman-film

Link másolása
Bár az eredeti premier sem most lett volna az új Hitman-mozifilm esetében, ez most még tovább csúszik. Csak jövő nyáron ülhetünk be a kopasz bérgyilkos legújabb történetére.

Eredetileg jövő februárban érkezett volna a Hitman: Agent 47 című mozifilm, azonban a Fox International bejelentette, hogy augusztus 28-ra teszik át a premiert. Ezzel a film a nyári filmdömpingben fog a mozikba kerülni és, úgy tűnik, a Fox szerint van olyan jó, hogy felvehesse a versenyt a legnagyobb blockbusterekkel.

A filmben a 47-es ügynököt Rupert Friend fogja játszani, aki Paul Walker tragikus halála után kapta meg szerepet. A film főgonoszát Zachary Quinto alakítja majd, aki ismerős lehet az American Horror Storyból vagy az új Star Trek-filmekből. 

14.
14.
Fl0rian
"Elmondása szerint mindezek ellenére boldog és teljes életet él." Hát hogyne, persze
11.
11.
Blueberry
+10000000000
Legjobb ;)
10.
10.
Yanez
Én egyenesen a 47-es ügynök videójátékbeli szinkronszínészét raknám be főszereplőnek:

http://tinyurl.com/kaby2vf
9.
9.
Sid3481
#8: Dettó! Szerintem tökéletes lett volna a szerepre! A múltkori ficsúr meg ez a mostani sem jó választás szerintem. Nekem nem illenek a képbe,olyan kölyök Hitman-ek!
8.
8.
Fl0rian
Én Jason Stathamet tudnám leginkább elképzelni a Hitman szerepre
7.
7.
Habbobitas
#5: Persze, majd ha látom az üzletben.:D
6.
6.
SLi
hát aki Zachary Quintot nem a Heroesból ismeri az sokat veszített
5.
5.
aordog
Ajánlom az Absolutiont. Az első Hitman kivételével én is kipörgettem mindet. Ez az új rész is nagyon ott van és perfectionist nehézségben garantált a Hitman hangulat. A Splintell Cell Blacklist ue.a nehézségen hasonlo élményeket tartogat. Persze csak akkor, ha a Ghost besorolás a cél!
4.
4.
Habbobitas
Az absolutionon kívűl az összes Hitman megvan/kijátszva. A 2007-es film is nagyon tetszett. Várós lesz a film.
3.
3.
Blueberry
Annak is szopott gombóc feje volt meg ennek is az van xD
2.
2.
giga321
Zachary Quinto miatt nézős, de én erről a paliról semmit nem tudok, pedig nagy filmes vagyok. Szerintem nem lesz olyan rossz bár nekem az előző rész is tetszett még ha sokaknak nem jött be mert nem volt igazi "Hitmanas" hangulata. Ennek a palinak jobb az arca hizzá szerintem. Hidegvérűbb. De a forgatókönyvért meg a rendezőért aggódok. Elvileg ez az első komolyabb filmjük es ez kicsit aggaszt. Bár lehet nagy a nyomás rajtuk és összedobnak valami faszántost. Mint a Russo testvérek az Amerika Kapitány 2-él.
1.
1.
Ecneb
Timothy Olyphant szerintem sokkal jobb volt, mint amilyen ez a színész lesz, bár a filmet még nem írom le emiatt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...