Tízéves a Word of Warcraft, dokumentumfilm jön

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 7.
  • Videó
Link másolása
A hétvégi BlizzCon keretében vetítik le a World of Warcraft: Looking for Group című dokumentumfilmet, amely a népszerű MMO tizedik születésnapjának apropóján lát napvilágot. Rengeteg kulisszatitokkal gazdagodunk.

2004 őszén indult útjára a World of Warcraft, minden idők legnépszerűbb MMORPG-je. A hétvégén megrendezésre kerülő BlizzConra egy dokumentumfilmmel készül a Blizzard, a World of Warcraft: Looking for Groupban fejlesztői interjúk, fanvideók, cosplay-bemutatók és kulisszák mögötti jelenetek kapnak helyet.

Az alkotók ezzel a filmmel mondanak köszönetet a rajongók tízéves bizalmáért - egyelőre a trailerrel kell beérnünk:

15.
15.
Elyas
Szóval te most azt mondod, hogy azért utálod a wowot mert van két haverod akik rákattantak a játékra. Teljesen érthető indok.

Az ember a gyenge, az elesett, akinek segítségre van szüksége nem a játék. A játék annyit tesz h szórakoztat. Ha a dolog elfajul akkor az teljes mértékben a játékos hibája és oka volt annak h ennyire rákattant.
14.
14.
Raam989
#13: Nem azt mondom, hogy minden ember ilyen, aki mmo-val játszik, nekem is vannak normális életet élő mmo rajongó ismerőseim. Én is toltam 1-2 mmo-t, bár csak rövidebb ideig, mert nekem akkora ingerküszöböm van, amit ez a játékstílus képtelen megütni. Itt egyszerűen arról van szó, hogy engem, személyesen baromi rosszul érintett, hogy a két legjobb barátom ilyen szinten képes volt eldobni magától az életet. Ezért gyűlölöm magát a wow-ot és ezért próbálom kerülni az összes ilyen jellegű játékot. De ha nem a saját bőrömön tapasztaltam volna, hogy mire képes egy ilyen játék, valószínűleg én is ugyan így egyetértenék, meg +1-eznék itt mindenkivel...
(amúgy ez a két srác is ismerte egymást, nagyon jó barátok voltunk hárman. de amióta megkattantak, már ők is alig-alig találkoznak a valós életben, pedig kb 600 méterre laknak egymástól...)
13.
13.
Neo1989
#2: Nekem van ismerősöm aki wowozik én nem tom hány éve és az ELTE-n tanul.
Szóval lehet mindent de csak mértékkel.
Szerintem az alkohol spec sokkal több embernek okoz tragédiákat pl nálunk is volt ilyenből öngyilkosság. És olyat is ismerek akinek ezért kb 3 év múlva tuti új máj kell.
De ez legfőképp az emberen múlik én is játszottam MMO-t még se vok rákattanva. .
12.
12.
Raam989
Nem srácok, nem velem van baj. Ezek az emberek ugyan úgy eldobták a többi haverjukat is mint engem és ezt nem csak én látom, hanem a többi közös ismerős is. Nem konkrétan arra kell gondolni, hogy már nem vagyunk barátok, vagy ilyesmi. Egyszerűen a fizikális kapcsolat megszűnt köztünk, mert nem tudom őket kirobbantani a wow elől. Manapság már egy kicsit jobb, többet találkozom velük, de az a szoros barátság, ami a wow előtt volt, az megszűnt...
11.
11.
Extol
Kb 5 éve mondtam le az előfizetésem, azóta teljes életet élek
10.
10.
Ehrmahgehrden
#3: Ja... ez a szenvedélybetegek apologetikusainak a standard érve.
9.
9.
DracoShark
#2: Tudod nekem a WoW és még tíz másik MMO és számtalan single játék mellett nemhogy a barátaim megmaradtak, de olyan barátokra tettem szert akiket ezek nélkül soha a büdös életben nem ismertem volna meg. És nagyon hiányozna az életemből minden ilyen ember egytől egyig.
8.
8.
DracoShark
#3: Ennél jobban nem is érthetnék egyet veled.
6.
6.
Szelenas
#2: Lehet veled van a gond nem?
3.
3.
PiszkosFred
#2: Lehet tulbecsulted magad, es a fontossagodat mint barat, ha ilyen konnyen eldobtak, ebbe nem gondoltal meg bele? Sot, azon is gondolkozz el, hogy nem e te jartal jol, amikor ilyen semmirekello baratoktol szabaditott meg a jatek? Konnyu es egyben szanalmas egy vedekezesre keptelen, megfoghatatlan dolgot hibaztatni a sajat nyomorunkert, legyen az jatek, pia, drog vagy barmi. :)
2.
2.
Raam989
Már tíz éve annak, hogy a gyerekkori haverjaim a rabjai lettek ennek a fosnak és tönkretette a valós életbeli barátságainkat... gyűlölöm ezt a játékot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...