David Jaffe új God of Warral ugratja a népet

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 1.
  • Érdekesség
Már biztos, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő PlayStation Experience-en mutatkozik be David Jaffe új játéka. Néhány twitterező úgy gondolta, hogy a designer ködösít és valójában új God of Wart készít. Jaffe pedig lecsapta a labdát.

Hiába dolgozik David Jaffe már egy új stúdióval, a The Bartlet Jones Supernatural Detective Agencyvel egy látszólag paranormális témára összpontosító alkotáson, amely a hétvégén lepleződik le a Sony házi rendezvényén, a Twitter közössége szerint a designer ködösít és valójában egy új God of Wart kalapál. Jaffe-t nem kell félteni, két posztban jól megvezette a népet.

Az első így hangzik: "B*ssza meg - már kevesebb mint egy hét van hátra, de már most megerősíthetem: csinálunk egy új God of War..."

A poén a második tweetben csattan: "...ihlette jégszobrot a gyerekem szülinapi partijára! Kratos jégszobra tényleg ütős lesz!"

Jaffe persze később félretette a viccet és elárult egyet s mást az új játékról. Például azt, hogy nagyjából a Mario Kart 7, a legutóbbi Mortal Kombat és az eredeti ICO méretével egyezik meg - bármit is jelentsen ez. Nem egy kimondott független játéknak néz ki, viszont nem is az epikus AAA-kategóriába esik bele.

Nesze semmi, fogd meg jól.

A PlayStation Experience december 6-7. között kerül megrendezésre Las Vegasban.

11.
Raam989
Miután Kratos a tengerbe vetette magát a trilógia befejezésében, a másik oldalon ébred, Róma partjainál. A római istenek rettegnek: God of War 4: The Fall of Rome
10.
Chelseafan1989
kell a God of war ps4-re ugyanúgy ahogy egy jó Gran Turismo ha ezek megvannak mindenki ps4-et akar majd.
De nekem az is elég lenne ha a régebbi God of War-okkal lehetne játszani ps4-en.
9.
ati herceg
Jönni fog.előbb vagy utóbb biztos.És egy újabb csattanós pofont mérhetünk az xboxra.hahaha
8.
Blueberry
Legyen is,minnél hamarabb!!! Ha nem is más, remastered (egyenlőre)
7.
Juha
Biztos HD/pc/wiiu/mobil/kvarcóra version lesz a vége ennek is...
6.
roli33
#3: Tuti hogy lesz új rész! Szerintem Cory Barlog, a 2. rész direktora azon dolgozik, mert nemrég visszatért a Sony Santa Monica Studios-hoz. Vagy ha nem ő, egy másik részleg, de előbb utóbb úgyis lesz 4. rész. :D
5.
A Pulyka
#4: Hát az pont elég :D Es mi lenne a cél?
4.
2pacal
Hát már bocsika de a 3. Rész úgy ér végetbhogy simán lehet folytatni...Kratos teste eltünik és a vér nyomok meg a tengerbe vezetnek...Meg valami távoli villanás is bejáccik!
3.
A Pulyka
Ezt a sutyerákot! A Tartarosz mélyére lokném ezért a viccért.Olyan jo lenne egy új God of war, bár tudom, ez lehetetlen, mivel ugye Kratos végzett magával a harmadik rész végén, meg már minden isten a másvilágon van.De azért mégis orulnék ha valaki készítene egy olyan folytatást, amire azt tudnám mondani, hogy még hiheto is, mert ugye egy ilyen befejezést hogy lehet már folytatni?
2.
Ragnarox007
#1: Csak nehogy 1 bizonyos "Chaos Blade" okozza Jaffe vesztét :D
1.
Yanez
Nekem ne vicceljen Kratos-ékkal!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...