Tovább bővült a The Last of Us multiplayere

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 10.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Naughty Dog nem hagyja parlagon a The Last of Us multiplayer módját, holott a szezonbérlettel elérhető finomságok már mind napvilágot láttak. Most kilenc új kivégzési animációnak örülhetünk.

Egy rakás kisebb kiegészítő landolt a The Last of Us PS3-as és PS4-es verziójához. A multiplayerben kilenc új "különleges kivégzésnek" örülhetünk. Mindegyik az adott fegyverosztályhoz kapcsolódik és egyenként 0,99 dollárba kerülnek.


Fontos tudni, hogy a PS3 memóriakorlátai miatt a fejlesztők ezen a platformon néhány animációt kihagytak, ám a Remastered verzióban ilyen megkötések nincsenek.

Ezeken kívül további letölthető tartalmak is érkeztek a játékhoz: a Tactical Weapons Bundle négy új fegyvert - köztük számszeríjat - tartalmaz, ára 2,99 dollár. A játékosok meg tudják védeni magukat a Risk Management Survival Skills Bundle-lel 3,99 zöldhasú fejében, illetve, aki a külsejére érzékeny, annak a 6,99 dollárt kóstáló Misfit Head Item Bundle jól fog jönni. Végül a fejlesztők azokra is gondoltak, akik különféle gesztusokkal kommunikálnának a többi játékos felé, a két ilyen témájú csomag egyenként 2,49 dollárba kerül.

Mi titkon még mindig egy single DLC-ben reménykedünk.

2.
2.
h.jozsa
RÁnézünk majd a store-ban
1.
1.
JackBauer
Single DLC már nem lesz sajnos, ezt kijelenteték.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...