Izgalmas Mafia III hírekre számíthatunk?

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy tűnik, hogy idén végre hivatalosan is bemutatkozik a Mafia-széria harmadik felvonása, a második rész egyik karakterének hangját kölcsönző színész ugyanis a Twitteren elhintette, hamarosan izgalmas hírekkel fog szolgálni.

Tavaly márciusban szivárogtak ki az első meg nem erősített információk a Mafia-sorozat lehetséges folytatásáról, de az azóta eltelt majdnem egy évben gyakorlatilag semmi érdemi pletyka nem érkezett a játék kapcsán.

Egészen mostanáig, tegnap ugyanis a második részben Vito Scaletta hangját kölcsöznő Rick Pasqualone a Twitteren kapott "csinálj Mafia 3-at" üzenetre azt válaszolta, hogy hamarosan izgalmas hírekkel fog szolgálni.

10.
10.
DarkLord
#8: Igen az, hogy jöttek a hírek már megjelenése előtt is, hogy ezt meg azt ki kellett vágni nem sejtetett jót. Amiket leírtál azt jó lenne látni a 3. részben a több rivális család pl. , hogy kit választunk . Mondjuk az igaz a 2-ben a város olyan, hogy ott van nagy is, de semmit nem lehet jóformán csinálni benne. Mondjuk én amiket említenék ami megmaradt bennem. Az a részegen kocsikázás a hullával a csomagtartóban és énekelgetés, aztán a beavatási szertartás vagy mikor a ferdeszeműek szarrá lövik az utcán Henry-t . Mikor kimegyünk szarrá lőni a bandával a kis kocsmát . Ezek mind nagyon jók voltak.
8.
8.
Macifasz
#6: A hangulata az zseniális, de az összképet tekintve egy tisztességes iparosmunka, semmi több. Voltak benne jó részek, de igazán emlékezetes küldik meg momentumok, mint az elsőben, nem nagyon. Plusz ugye a kivágások. A társaink lojalitás küldetései...miután bekerültünk a mafia-ba, minden családnak csinálhattunk volna küldiket, és a végén választhattunk volna, hogy ki mellé állunk. Ennek következtében több befejezést kaptunk volna, de ehelyett kaptunk egyet, ami valójában az első rész fináléjának a lebutított változata volt. De pl. az elejéről konkrétan egy 7 küldetésből álló világháborús küldetéssorozatot is kivágtak. Helyette kaptunk egy 20 perces semmit. A lojalitás küldetéseknek köszönhetően a karakterek is sokkal érdekesebbek, mélyebbek lettek volna. Joey-t leszámítva, az össtzes szürke, semmilyen karakter lett. És akkor még a város funkcióiról nem is beszéltem. Lehetett volna benne épületeket venni, amiket futtatni tudunk volna, és hozták volna a pénzt. Eleve egy mafia stílusból kihagyják a kaszinókat? Ami szionte minden hasonló témájú filmben (vagy sorozatban ) majdhogynem alap pillér? Meg a szórakozó helyhez is csak egy átkötő videó erejéig van szerencsénk, se előtte se utána nem tudunk bemenni? Kiépítettek egy egész várost átívelő metro hálózatot és még csak le se tudunk menni? Vicc. De pl. kocsikat se tudtunk venni, csak lopni, ami a játék elején még okés, de miután már hírhedt gengszterek lettünk, kicsit hitetlen, hogy csak lopni tudunk. Valamint kimaradtak a vidéki helyszínek is, pedig előzetesen azok is tervbe voltak véve...csak jött az új, pénzéhes kiadó, és szarrá vágta az egész játékot. A forgatókönyvből több száz oldalt vágtak ki.
Szóval több sebből vérzik a játék, amit tényleg csak a hangulata és az atmoszférája mentett meg a bukástól. Legalább is az én szememben. Kitoltam ugyan kétszer, de az első részhez képest, amit alsó hangon 25 alkalommal toltam ki, ez lófasz. :-D
6.
6.
DarkLord
Szerintem a 2. résszel sem volt semmi probléma, volt egy feeling-je, igaz én vártam keményebb dolgokat is a játékban, de így is volt jó néhány emlékezetes jelenet benne, amit nem felejtek el soha. Vito szerethető karakter volt és Joe-t is nagyon bírtam. Most egy keményebb vonalú igazi Mafia játék kellene a 3. résznek. Persze az első rész ott van a top-on Tommy-val, de számomra a 2. sem sokkal marad el tőle!
4.
4.
Gora
Nekem a màsodik rész kifejezetten tetszett; vàrom szeretettel a harmadikat is. :D
3.
3.
Macifasz
Helyes. Remélem ezúttal nem lesz szarrá vágva se történetileg, se karakterileg, se küldetésileg, se mechanikailag se sehogy, mert a 2. részt egyedül a hangulata mentette meg.
2.
2.
MrLentoFan
VÉÉÉGREEEE! Remélem nem kacsa és lassan tényleg valami lesz is belőle!
1.
1.
mestermagyar
A sok fos nagy autó lopás meg szentek sora hírek után végre a mafia is előhozakodik valamivel. Remélem a játék jön, nem a napi egy mafia hírt biztosító alcéget eresztik el...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...