Az Uncharted 4 miatt nincs The Last of Us 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 13.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog illetékese szerint a csapatnak egyszerűen nincs ideje ötletelni a The Last of Us folytatásán, hiszen az Uncharted 4: A Thief's End munkálatai minden erőforrásukat felőrlik. Persze nem marad ez mindig így.

A kaliforniai brigádnak még ötletelnie sincs ideje a The Last of Us 2-n, hiszen a kizárólag az Uncharted 4: A Thief's Endre összpontosítanak - tudtuk meg a Game Informer interjújából.

Még mindig nincsenek konkrétumok a The Last of Us 2-ről, az egész projekt "egy nagy ha". Persze ötleteltek róla, ahogyan más projektekről is, ám az Uncharted 4 miatt mindent félretettek.

Jelenleg 110 százalékos erőbedobással kalapálják Nathan Drake új kalandját, ez a stúdió egyetlen aktív projektje, amely a tervek szerint még idén napvilágot lát PlayStation 4-en. A múlt héten napvilágot látott előzetesünkben minden lényeges információt összeszedtünk a negyedik részről.

A csapat bevallása szerint a The Last of Us 2 amúgy is meredek téma. A készítők korábbi interjújából tudjuk, hogy folytatás csak akkor lehet életképes, ha "nem ismétlik önmagukat, és valami eredetit építenek".

Mindenesetre decemberben kaptuk a fülest, hogy Michael Knowland, a Naughty Dog egykori vezető karaktertervezőjének önéletrajzában az olvasható, hogy a művész úr egy hónapig dolgozott a The Last of Us 2-n, majd felmondott több kulcsfigurával egyetemben. 

34.
34.
KopyAti
Nekem is kimaradt az első három rész, de reménykedek egy tlou féle remasteredekben!
33.
33.
Effecta
#20: Last of Us 2 - Apocalypse 2017
Uncharted 5 - Legacy Of The Thief 2019
Ilyenekkel tárazhat be a Naughty Dog :D
31.
31.
felegyi
Mondjuk én pont azok között vagyok, akiket nem fogott meg az Uncharted... az elsővel "játszok", azt aláírom hogy egyedi, de nem nekem találták ki. Természetesen még a 4. rész előtt bepótolom az előzőeket, mivel azt nem akarom kihagyni, és a sztori is "érdekel" így lenyomom a torkomon a többit már csak emiatt is :)
30.
30.
A Pulyka
#27: Igen, ugy lett volna jo, ha mindjart nyitocimnek kapunk egy naughty dog jatekot, de nem volt idejuk rajta dolgozni.Az ND nem egy nagy studio, de inkabb varok ket evet egy minosegi cimre, minthogy evente kapjunk valami bugos, optimalizatlan fost (ubi).
29.
29.
Macifasz
#25: Na jól van, akkor nem estem túlzásokba. :-D
28.
28.
Macifasz
#23: +1. Ez a trilógia volt az egyik ok, amiért beruháztam PS3-ra. :-) És garantálom, ha már az első rész így lenyűgöz, akkor a másodiktól és a harmadiktól magad alá csokizol majd. :-D A második rész (Among Thieves) nekem a személyes kedvencem a trilógiából.
27.
27.
Karakasi92
Hát jó, úgy látom nem nagyon értetek egyet velem... akkor biztos én vagyok nagyon türelmetlen :D
26.
26.
h.jozsa
INkább legyen ritkább,de minőségibb!!!
Nekem az uc1 kimaradtt,de ha nálunk is lessz ps Now akkor potolom!
25.
25.
A Pulyka
#23: Ha az elso ennyire tetszik, a masodikat le sem fogod tudni tenni. :|

#21 Egyetertek :)
24.
24.
Yanez
#23: Jól beszélsz! Én kb másfél éve toltam ki újra az első két részét, és pont ugyanolyan élmény volt számomra, mint előszőr. Most a Golden Abyss-t nyúzom (megint) Psvitán, utána jöhet mégegyszer a 3-ik rész. :) Ha kiadnának PS4-re egy remastered edisönt, azt is kitolnám, mert megunhatatlan. Látod az új TR pl akármennyire is tetszett, többször nem lenne hozzá kedvem.
23.
23.
aordog
Éppen most tolom az Uncharted 1-et.
Van nálam egy PS3-om és mivel kimaradtak a PS3-om címek...gondoltam ezzel kezdem.
Szombat óta nyúzom és hiába van mögöttem rengeteg game kipörgetése,de ez engem is meglepett.Tudtam, hogy szép és jó, persze ha ezt 2007-ben vettem volna meg, akkor meg egyenesen elképesztô lett volna.
Ami igaz az igaz:ez még most is rengeteg játékot maga mögé utasít...
Nem kell évenkénti megjelenés. És lehet hogy elfogult vagyok,de ezért a sorozatért simán megéri beszerezni egy PS3-at azoknak, akiknek kimaradt az elsô 3 rész. Fôleg úgy, hogy a játékot 2-ért vettem(persze használt, de karcmentes) és a többi része is ebben az árfekvésben mozog..
22.
22.
Karakasi92
#20: Persze, értem én, 2 évente egy játék, tök okés is lenne, ha nem lett volna közben egy konzol generáció váltás.
A Last of us kijött ugyan ps4-re, imádtam, szerettem, de nem volt újdonság, nekem meg főleg, mert már ps3-mon is volt szerencsém kipörgetni..
Igazából nem az Unchartedet magát hiányolom, de nekem a Naughty Dog hozta azokat a címeket ps3-ra is, ami miatt sose bánom meg a rá elköltött forintokat és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Szóval amit igazából sérelmezek, hogy az új konzolgeneráció megjelenése után 2 évvel fogja piacradobni a (talán) legnagyobb/legnépszerűbb ps-exkluzív fejlesztőcsapat az első játékát...
20.
20.
A Pulyka
#19: ennyi a valasz: Uncharted 1 2007
Uncharted 2 2009
Uncharted 3 2011
Last of us 2013
Uncharted 4 2015...?
19.
19.
Karakasi92
Csak nekem tűnik nagyon későinek ez a megjelenés? Most volt egy éves a ps4 és még mindig csak remélni lehet, hogy idén kijön rá egy új Naughty Dog játék...
Én tudom, hogy a jó munkához idő kell, ne értsetek félre, inkább fejlesszék hónapokkal tovább, mint, hogy félkész legyen, meg volt közben a Last of Us, de akkor is... az UC3 már 4 évvel és egy konzolgenerációval régebben volt.
Bár most lehet csak az elvonási tünetek beszélnek belőlem egy igazán jó kalandjáték után :D
18.
18.
#16: Képzeld el, hogy az UC2 is más karakterrel készül el. SENKI NEM ÖRÜLT VOLNA ANNAK SEM, csak annyi a baj, hogy míg a Drake egy hatalmas karakter, jó poénokkal csak mindig egy karakterként tekintek rá, addig joel-re egy embernek.
17.
17.
kopic
Én jobban várom a TLoU 2-t.:/
16.
16.
Yanez
#13: Csak egy része volt a játéknak, úgyhogy egy kis igyekezettel nyugodtan csinálhatnak ugyanannyira szerethető dögölőket. :) Egy UC pl fura lenne Drake nélkül, annyi rész után.
15.
15.
chymera
#7 Jogos, csak ps exkluzívok
13.
13.
#4: Az a baj ezzel, hogy Joel és Ellie mindenki megkedvelte és nélkülük nekem pl hiányérzetem lenne. Egy előzmény lenne jó Joelnek, hogy mi történt a 20 év alatt.
12.
12.
Yanez
#10: Jobban örülnék neki, mint egy UC4, vagy TLoU2 játéknak!
11.
11.
Birkazoli
#10: Ebben egyetertek, meg a CTR is zsenialis volt.:D
10.
10.
Raizen21
Inkább szerezzék vissza a crash jogokat :D
de imádtam az első 3 részét :S :D
9.
9.
Macifasz
#4: Na abba úgy még benne lennék. Hogy ugyan abban a világban, de más szereplőkkel. :-)
7.
7.
PaprikaJancsi
#2: Eddig egy Ps4 exkluzív Naughty Dog játék se jelent meg :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...