Februárban jön hozzánk a New Nintendo 3DS XL

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Tegnap délután a Nintendo Direct adásában lehullt a lepel az átdolgozott New Nintendo 3DS XL európai megjelenési dátumáról. Eszerint február közepén csaphatunk le a japánok új kézikonzoljára.

A japán gyártó a tegnapi Nintendo Direct adásában megerősítette, hogy a New Nintendo 3DS XL február 13-án kerül a boltokba Európában. Mivel ajánlott fogyasztói árat nem közölt, ezért az észak-amerikai árcetlihez viszonyíthatunk - ott 199 dollárba kerül a masina. Igazak voltak a tegnap délelőtt szárnya kelt pletykák.


Ahogy arról már beszámoltunk, a New Nintendo 3DS XL új analóg kart, finomhangolt ZL és ZR ravaszokat, továbbfejlesztett 3D-t, gyorsabb processzort, cserélhető fedlapot kap, továbbá NFC támogatást is, ami az egyre népszerűbb Amiibo-k miatt lesz fontos. A csomag nem tartalmaz hálózati töltőt, viszont bármelyik korábbi 3DS, 2DS vagy DSi modell töltőjével kompatibilis lesz.

A masina premierjével egy időben, február 13-án landol a boltokban a The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, s a játékhoz akár egy új konzolcsomag megvásárlásával is hozzájuthatunk. A bundle és a gép így néz ki:


A játékról is mutatunk egy trailert és némi gameplayt:


A Monster Hunter 4 Ultimate is ezen a napon lesz elérhető, és szintén egyedi gépcsomagot kap. A mindkét bundle 229,9 dollárt kóstál.


3.
3.
simon 555
#2: Épp azért baj mert nem mindenkinek van előző gépe.
2.
2.
ÁDÁMFESTÕ
Ezt szerintem a Japánok miatt találták ki. Ott nem megy tönkre a töltő, nem dobnak ki semmit ezért lehet. Mondjuk nekem nincs előző Nintendóm, csak a Gamecube, de ahoz nincs ilyen Ac.
1.
1.
simon 555
Hogy adhatják töltő nélkül?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...