Fahrenheit-bejelentést kapunk a Quantic Dreamtől?

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 21.
  • Pletyka
Link másolása
A Quantic Dream még januárban bejelentéssel rukkol elő, egy most fellőtt teaser oldal alapján pedig elképzelhető, hogy valamilyen Fahrenheittel kapcsolatos hírrel készül nekünk a fejlesztőcsapat.

A Quantic Dream bejelentéssel készül januárra, ez már biztos, és bár az elmúlt hónapok pletykái alapján mi arra tippeltünk, hogy a Beyond: Two Souls PS4-es változatát mutathatják be a srácok, elképzelhető, hogy végül más meglepetéssel rukkolnak elő.

A minap ugyanis felkerült a netre egy új teaser oldal, ami mind megjelenésében, mind üzenetében a Fahrenheitre (vagy Indigo Prophecyre) emlékeztet bennünket; a 2005-ben PC-re, PS2-re és Xboxra megjelent játék szlogenje ("Guilt is a Chilling Feeling") például egy az egyben kiolvasható a különböző kiírásokból.

Így valószínű, hogy Fahrenheit-bejelentést kapunk a jövő héten (egészen pontosan hét nap múlva), már csak az a kérdés, hogy miről lehet szó: felújított változatról, esetleg folytatásról?

47.
47.
godach
#46: Ez jó volt, jár a sör... :)
46.
46.
Csoki80
#28: Már 20 éve megy a fifa remastered XD
45.
45.
K2 The Highest
#37: Lehet, hogy érdekesen fogalmaztam, de Torpex kolléga tökéletesen leírta mire is gondoltam. Az Indigo Prophecy-re értettem, hogy egy Reboot (aka. Tomb Raider), vagy Remaster (aka. Resident Evil) verzió nagyon jó volna, de egy teljesen új, független rész is mosolyt csalna az arcomra.
41.
41.
kopic
Am sztem felújított verza lesz.
40.
40.
kopic
#13: Mivel a QD (sajnos) a Sony tulajdonában áll, így nem kérdéses, hogy mire fog megjelenni.
37.
37.
equinox42
#35: Ezt ki tudnád nekem röviden fejteni?
Van egy olyan játékuk is, aminek Indigo a neve?
Mert én nem találok külön ilyet.Ám az első sor mégis két külön program érzetét kelti.
Annyit tudok, hogy hol Indigo Prophecy a játék neve, hol Fahrenheit Indigo Prophecy.
Azonban tartalmilag nincs jelentős különbség.
35.
35.
K2 The Highest
Jó volna egy új generációs Fahrenheit, de azt sem bánnám, ha az Indigo-t REBOOT-olnák, Brutálisan beleélem magam minden alkalommal, de egy kis tupír sokat segítene.
34.
34.
Solid Snake1984
Jól hangzik. Imádom az interaktív film jellegű játékokat.
33.
33.
Raizen25
#28: FIFA Remastered :D Az vicces lenne, valaki biztos megvenné azokat is
31.
31.
Yanez
#28: Hehe! Most még korai sírni. Majd akkor, ha elkezdik a generáció elején megjelent játékokat remastered-be kiadni. :D Pl.: Elképzelhető, hogy 4 év múlva jön majd PS4-re a The Last of Us Remastered-nek a Fully Remastered edition-je. Vagy egy The Order 1886 Remastered. XD

ON: Nagyon várom már, hogy mi lesz ez! Egy Fahrenheit remake-nek is örülni tudnék. :)
29.
29.
godach
#28: Teljesen jogos. Bár minden porcikám kíváncsi pl a The Last Of US-re is nem értem a mi szükség volt újra kiadni. GTA-t is. jogos,jogos
28.
28.
#27: Ezek kivételesen nem, ezzel nincs is gond. De továbbra is ott van a DmC, Tomb Raider és társai, amik alig 2 évesek. És ezek alkotják a többséget. Lassan már FIFA Remastered is lesz..
27.
27.
godach
Én teljes szinten megértem, akik nemtetszésüket fejezik ki a Remastered dolgok iránt, de azért ezek tényleg nem 1-2-3 éves címek.
Mármint ez is és a Resident Evil sem. És még párat azért sorolhatnánk. Szívem szerint 10 éven belül nem engednék remasterezni.
26.
26.
Pain
#24: Szvsz meg ezzel nincs probléma, azzal már inkább, hogy mást nem kapunk. Gameren valaki nagyon jól megmondta, hogy lehet nekünk ezek a játékok már lerágott csont, másnak viszont lehet újdonság. Jó példa rá, öcsém és köztem van 6 év különbség, ami pont elég ahhoz, hogy ő ezt a játékot nem játszotta, most viszont bőven lehet számára érdekes, újdonság. Persze így csak a felhasználók egy része kap újat, a másik nem, és ennek én sem örülök.
25.
25.
Raizen25
Én bízom bennük, eddig mindig valami új eredeti ötlettel álltak elő hátha nem 1 mezei remaster lesz. Persze ha lesz 1álltalán bármi köze a
Fahrenheit hez, még az se teljesen 100 ,
24.
24.
p3ti
Ha ez is egy remake lesz akkor igazán elmehetnek a halál f*szára. Ez a gen másról sem szól, mint hogy bejelentenek nagy lendülettel olyan játékokat, amiket már mindenki habosra játszott. És légyszíves ne jöjjön nekem senki a "ha nem tetszik ne vedd meg" dumával...mert ha még lenne választék akkor egy szavam sem lenne. De ne nekem legyen igazam, és új dolgot alkossanak a fahrenheit neve alatt...
23.
23.
TrishtanAG
A Fahrenheitről mindig eszembe jutnak azok az álmatlan éjszakák, amikor a magyarítását néztem át karakterről-karakterre, nehogy hosszabb legyen egy betűvel is az eredeti szövegnél, mert akkor crashelt :).
22.
22.
medson
Nekem aztán tök mind1 mit dob ki a quentic dream tudom hogy jó lesz és az államat fogom keresni :D
21.
21.
Ra1D3n
Úúúú de jó lenne egy Fahrenheit folytatás! Eddigi legjobb játék Quantic Dream-től. Remastered HD-sított fittyfasznak nem örülnék...
19.
19.
simon 555
#7: Jó neked, én alig tudom megvenni amiket akarok mert annyi van.
18.
18.
equinox42
Akkor leadom én is a magam tippjét.
Mégpedig valamilyen telefonon nyomkodós kiadásra, mivel a játék felülete és menete "indokolná" az érintőképernyő használatát.
Legalábbis a Playstation2 verzió emlékeim szerint elég sok ritmus alapú, gombnyomkodós részből állt.
15.
15.
Pain
#13: Hát abból kiindulva, hogy a QD mostanában PS exkluzív játékokat csinált nagy az esélye, hogy ez is csak PS4-re fog jönni.
14.
14.
Raizen25
Nekem kimaradt anno én örülnék neki mert csupa jót hallottam róla. Abban viszont 1 értek ,h jöhetnének már eredeti új címek. Már a sokadik folytatásokat is kezdem unni hiába jó cím.
13.
13.
Rakottkrumpli
Pont a napokban gondolkoztam rajta, hogy újra ki kellene játszani :P Az egyik kedvenc és azon ritka játékok egyike, aminek a ma már csúnya grafikája sem tudja elvenni a kedvem az újrajátszástól. Nekem mindegy mi lesz, de ha konzol exkluzív lesz, akkor elmehetnek a jó büdös picsába! (ezt csak a csicska segeszki félék kedvéért ;) )
12.
12.
KeXxX
#7: +1
Így nem igen lesznek új játékok ha mindenki HD szarért sír. PS2-ről PS3-ra teljesen érhető volt, de 3-ról 4-re már nem egészen.. Szépen lassan (szerintem 1-2 év) és a multiplatform címek már nem fognak előző generációra megjelenni, de már hamarabb elkezdhetnék ezt a folyamatot, ugyanis előző gen.-re is simán megéri megvenni a játékokat, csupán grafikai (BF-ben területi) butítást kapunk, de még 6-7 ezer ft-tal is olcsóbban jövünk ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...