Kojima: jó lenne egy Metal Gear Solid remake

Link másolása
Hideo Kojima egy interjúban azt nyilatkozta, reméli, hogy az 1998-ban megjelent Metal Gear Solid egyszer nyitott világú remake-et kaphat PS4-re, azonban ha erre sor is kerül, az nem a közeljövőben lesz.

A hírt olvasónk, godach írta.

A hétvégén megrendezett Taipei Game Shown Kojimát megkérdezték, hogy mit gondol az ötletről, hogy a korábbi Metal Gear-részeket a jelen generációs konzolokra is elhozza, amire ő azt mondta: izgalmas ötletnek tartja, viszont jelenleg lefoglalja a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain és a Silent Hills.


Kojima hozzátette, hogy szeretne majd egyszer egy olyan feldolgozást, amelyben Shadow Moses szabadon bejárható változatában élhetjük újra a játék történéseit, viszont figyelmeztetett minden rajongót, hogy jelenleg nem készül ilyen remake, és lehet, hogy nem is fog. Kojima szerint ez eléggé nagy projekt lenne, hiszen új motorra kellene átültetniük a játékot, továbbá egy olyan csapatra is szüksége lenne, aki megvalósítaná mindezt.

Nem az első eset volt, hogy Kojima a Metal Gear Solid remake-jéről beszélt. 2014 augusztusában elmondta, hogy bár nem szereti a remake-eket, az 1998-as játék feldolgozását A majmok bolygója-filmekhez hasonlóan el tudná képzelni, ahol az eredeti filmek legjobb elemeit emelték át egy lényegében új produktumba.

2013 júniusában ugyan az terjedt el a sajtóban, hogy készül a Metal Gear Solid remake-je, Kojima később tisztázta, hogy fordítási hiba miatt értették félre az egyik nyilatkozatát. Akkor hozzátette: bár nem fejlesztenek semmi hasonlót, szeretné egy nap a Fox Engine alatt viszontlátni a játékot.

10.
10.
Igjoe
Miért pont az MGS-nek? Annak már ott a twin snakes.. Inkább a sima metal gear 1-2-t kéne.
9.
9.
daenath
No igen, de minek nyitot vilagu? Sehogy se illik. ja ez a divat manapsag :P Azert jo volna egy remaster :)
8.
8.
Yanez
#7: Ezért a játékért vidd minkettőt lábastól! :D Ja mégsem!
7.
7.
Solid Snake1984
Én Yazen fél karját odaadnám érte!
4.
4.
Yanez
Ja hát jó lenne egy remake/reboot! Valakinek a fél karját odaadnám érte!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...