Befutott a Hitman: Agent 47 előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett a Rupert Friend főszereplésével készülő új Hitman-mozifilm előzetese. Úgy tűnik, hogy az adaptációban a gyors autókon, robbanásokon és a szép nőkön lesz a hangsúly, csendes gyilkolás nélkül.

Van egy olyan érzésünk, hogy a Hitman: Agent 47 című filmnek nem sok köze lesz a játéksorozat szellemiségéhez. Az első előzetes alapján egy szimpla akciófilmmel lesz dolgunk, melyben hősünk egy politikai összeesküvés nyomára bukkan, ráadásul az Interpol és az orosz hadsereg is nyomában lohol Oroszországban és Kelet-Európában.

A főszerepben ezúttal a Homelandből ismerős Rupert Friendet láthatjuk, illetve közreműködik még a filmben Zachary Quinto, Hannah Ware és Ciarán Hinds is.

A Hitman: Agent 47 augusztus 28-án landol a mozikban. Lehet, hogy visszasírjuk még a Timothy Olyphant-féle adaptációt?


Köszi, DON GONDOCS!

53.
53.
Thevon
51.
51.
bitbandita
'cause I'm a woodoo chile, woodoo chile...baby....
49.
49.
Wolverine
Az arcának a karaktere már jobban megközelíti a játékbeliét, mint anno Timothy arca, viszont a teste olyan mint egy kis 15 éves kamaszé, amitől abszolút hiteltelenné tud válni egy verekedős akciójelenetben...
Nem értem miért nem tudnak "A" kategóriás színészek közül válogatni, sztem pl Michael Fassbender tökéletes lenne erre a szerepre, testileg és szellemileg is egyaránt, de így sajnos ahogy a színész is, ez a Hitman film is marad "B" kategóriás.
Marad egyszer nézhetős akció orgiának ez is, mindenesetre ez mellett szóljon, hogy látványosabbnak és komplexebbnek tűnik az előzőnél.
45.
45.
stuie
Nem kenyerem előre leugatni dolgokat...De Quin mint Hitman... Nem éppen őt képzeltem volna erre a szerepre.
43.
43.
Ronaldo-o-o
Szuper, új Hitman! Várom már!
42.
42.
predator90
#36: Szóval tetszett az NFS film?:) ennek örülök akkor ezt se hagyd ki :)
Goldolj bele sok játékot jól megtudnak újjitani remek forgatókönyvel de pont filmen ez nem sikerül? Nem könyv vs game vs film, tudom hogy érted de pl egy Prince of Persia-ba is sok helyen bele lehet kötni de filmként és adaptációként is türhetö kategoria
41.
41.
giga321
És ezt úgy nézzétek, hogy Paul Walker ülne ott. Nem olyan rossz ez. Nekem tetszik legalább is.
36.
36.
simon 555
#27: És az NFS-el mégis mi volt olyan hatalmas probléma?
Semmivel nem volt gyengébb mint a manapság annyira menő(valahogy mégis egyre szarabb) Halálos Iramban filmek. Sőt, nekem még jobban is tetszett. Legalább autókról szólt és a sebességről, nem bankrablásról meg lődözésről.
Uwe Boll filmeket meg tényleg ne keverjük ide, azok még a 0 pontot sem ütik meg egy 100-as skálán, lényegtelen mi a filmek alapja.

Amúgy azon mi olyan meglepő, hogy egy filmnek nem a játék rajongói a célközönsége? Nem elég nagy ahhoz a játékosbázis, főleg nem egy adott játék rajongói bázisa, hogy csak nekik szóljon. Értelme nem lenne megcsinálni. De bátran merem állítani, hogy ha pont olyan lenne mint a játékok akkor még szarabb lenne.
35.
35.
Chrysh
47-es ügynökünk Badassnek Badass, de sajna nem ilyen módon, kár érte, akkor továbbra is a Hitman Absolution folytatását várom (OFF a végső képsorok alapján mit gondoltok mi lehet? SPOILER ALERT).
31.
31.
Andreee
De ez most olyan fos hogy már volt egy hitman film ahol megszoktad azt a főszereplőt erre most megint más játsza.. :/
29.
29.
kopic
Ezmiez ?? Már az előző rész is egy nagy xar volt, de ez még azon is túlfog tenni.
Előre megmondom, hogy 4-5 pontokat fog kapni, vagy még annyit sem...
27.
27.
predator90
#26: Ezt ugy írom hogy elfogadom a véleményed.
Pont ezért a gondolkodásért született fantasztikus nfs,bloodrayne,alone in the dark stb film is,a te vastag nézöi rétegednek szólnak,nézd moziba,tedd a zsebükbe a pénzt, és várd a folytatásokat a resident evilekkel eggyütt.
26.
26.
simon 555
Nem értem mi a gond vele, szerintem teljesen korrekt.
Gondolom manapság az a menő, hogy minden filmet fikázni kell ami játékból készül...
Az egyetlen egy dolog ami nem tetszik az a feje, lehetne kopaszabb is. Minden más teljesen rendben van.
Egy játékból adaptált filmnek NEM KELL teljes mértékben követnie a játékot. Nem értem miért várjátok mindig ezt. Ha megpróbálnák, még rosszabb produktum lenne belőle, mert ami egy játékban működik és szórakoztató az egy filmben egyáltalán nem.
25.
25.
Thevon
#12: Egyetértek,de az előző filmel is azt volt a bajom,hogy nem volt egyáltalán olyan mint a játékban,mert ha már kiadnak erről egy filmet,akkor szerintem lehetne olyan mint a játékban.A hitmannel meg az a bajom,(mármint a filmel) hogy nem eléggé bérgyilkosos,mert pl:van egy film aminek a neve az,hogy A Sakál na az tényleg bérgyilkosos film,és ott olyan a bérgyilkos,hogy rendesen álcázza magát minden helyen,mindig más álcát hord stb. ennyit várnék el egy ilyen filmtől.
24.
24.
predator90
Jó ez a film,az igény volt túl nagy. Olyan mint a mars csoki,nyomokban mogyorót tartalmaz. A cápatornádó természet film, na ez meg Hitman
21.
21.
B-Shaggy
#1: Köszi, DON GONDOCS?
egyetértek, köszönöm! :D

A videó amúgy elrontotta a kedvem, örültem volna, ha a filmben egy jól összerakott merényletet látunk, ahelyett, hogy megkapjuk a húszezredik akciófilmet, ahol egy ember vs a világ harcot követhetjük végig.
20.
20.
Giggsy
Én vagyok az egyetlen, akinek Chromeban nézve a videó alatt valami tök más film trailerének ment a hangsávja? (Firefoxban nem volt gáz)
18.
18.
bodortamas1
17.
17.
Tr4nCe
Én nagy Hitman fun vagyok, és ez kb. a 47-es megszégyenítése amit ebben a trailerben láttam. Az előző film utcahosszal veri, pedig az sem volt azért acélos, de legalább volt benne valami Hitman-es.
16.
16.
Dreadlox
Michael Fassbender kellett volna ide egy sztori ami egy durva missziót mutat be egy zárt helyen, és tádáá kész is egy élvezhető Hitman film....Ráadásul nem is kellett volna nagy budget neki, csak egy jól átgondolt forgatókönyv.... prafó hollywood.... megint sikerült mélyebbre süllyedni...
15.
15.
RangerFox
Nem pont a legjobb. Egyszer talán megnézem. Moziban.
13.
13.
Dízel
Ha nem hitman lenne a cime még elmenne egy amcsi eszetlen akciófilmek.
De Hitman néven... Ezek nem játszottak a játékkal??!! biztosra veszem hogy nem... az egy dolog hogy rambo módjára is végig lehet vinni a játékot, de marhára nem ez a cél...
12.
12.
Macifasz
Akciófilmnek nem lesz rossz, csak kár, hogy Hitman néven futtatják. :-/
11.
11.
br1Koo
Először azt hittem ez fan film. Aztán láttam, hogy költöttek erre pénzt, de arra nem, hogy egy olyan arcot találjanak aki képes rendes képet mutatni 47es-ről. Nem értem mi olyan nehéz ezen, konkrétan színészi tehetség se kell, mert ugye a 47-es sem attól lett vagány. Elég lenne egy frászt hozó gonosz arc, meg kicsit kevesebb hollywoodi bullshit (láncot felhúzza amiről a golyó lepattanva kiviszi az üveget.. cmooon), kicsit művészi dramaturgia és kész a film. Nem sok, de mégis képtelenek rá.. Szomorú
10.
10.
DON GONDOCS
Mért nem szerződtetik le Uwe Boll-t vagy Simon West a filmhez? Legalább vicces lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...