Carmageddon: Reincarnation megjelenési dátum

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A februárban elrajtolt nyílt béta után hamarosan teljes pompájában is vérgőzös autókázásra indulhatunk, a Stainless Games ugyanis bejelentette, hogy áprilisban jelenik meg a Carmageddon: Reincarnation.

A Stainless Games bejelentése szerint a Carmageddon: Reincarnation a publikus béta után végre megszabadul a Steam Early Access nyújtotta korlátoktól, a Kickstartert is megjárt játék végleges változata ugyanis április 23-án fog megjelenni.


A végleges változat karrier módja 16 fejezetből fog állni, amelyek mindegyike három-négy eseményt kínál. Kapunk egy nyolcfős multiplayer módot, ahol a következő eventek lesznek kipróbálhatóak: 
Classic Carmageddon, Car Crusher, Fox 'n' Hounds, Ped Chase, Death Race és Checkpoint Stampede. A játékban kezdetben 25 járművel vághatunk neki a vérengzéseknek, egyelőre kilenc különböző helyszínen.

23.
23.
p3ti
1:05.... ah istenem mekkorát röhögtem :D
22.
22.
vincentvega
Ez valami übergagyinak tűnik :), ez marketing fogás a régi játék emlékére, vagy eszükben sem volt tényleg 21. századi minőséget hozni? :)
20.
20.
Wolverine
Aki régen szerette az most is fogja, aki meg régen sem az ne is várjon mást...erről csak ennyit lehet mondani.
A régi részek sajátosságait bőven hozni fogja, egy kicsit maibb köntösben és sztem a készítők sem megváltani akarják vele a világot, csupán egy kis nosztalgikus élményt akarnak kölcsönözni azoknak, akik régen jókat ökörködtek vele és vágynak még egy kis "retro" szórakozásra. :)
19.
19.
tupaccc
Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Gyerekkoromban imádtam, de mai fejjel a videót nézve nem tudom eldönteni, hogy mennyire tudna lekötni. Megvárom a végleges verziót, és majd meglátom :-)
18.
18.
Nothing
India:
Emberek halálra gázolása: OK!
Tehenek halálra gázolása: BANNED!!!
17.
17.
Chelseafan1989
#14: És PS4-re is áprilisban jön?
lemezes verzió lesz vagy csak letölthető?
16.
16.
Simonus18
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem élvezet lesz új fizikával ellátott Carmageddon-ban megint Fear Factory-n zúzni. Ennél több ilyen gémnél nem is kell a látottaknál ...
15.
15.
Haha ez a játék :D Olyan mint régen, itt kegyetlenül elcsapnak járókeretes nénit meg mindent :D Nyomott áron adják vajon PS4-en? :)
14.
14.
cavefish
#10: Igen, PS4-re és XboxOne-ra is.
13.
13.
godach
Jajjjjdecarmageddon! A Hangulat 100/100
12.
12.
Shannaro
Ilyen játékot hogyan mernek egyáltalán megcsinálni? Ártatlan civileket halomra gyilkolni? Erre van igény? Aki ezt élvezi az beteg ember...


Na elég is az álszentségből menjek mostmár aludni, mert elegem van magamból.

És most a cikkhez komolyan: Régen élveztem a Carmageddont, de valahogy már nem tud visszavonzani. Tény, hogy anno nagyon sokat szórakoztam vele, de mára ez fajta szórakozás nem tud lekötni. Amúgy én nem látok nagy különbséget a régihez képest. Akár egy hd kiadás is lehetne tőlem.
11.
11.
Mortician
#9: Amit többek között használhatnak arra, hogy megmaradjon a fejlesztőgárda és támogathassák tovább a játékot.
10.
10.
Chelseafan1989
Ez fog jönni PS4-re vagy csak Pc-n teszi tiszteletét?
9.
9.
Dreadlox
Poén játék meg régen imádtam, de 25 euro kicsit sok érte még ha a régi részek is benne vannak. Mivel lényegében ez egy kickstarter cucc, ezért azt se lehet mondani h kell a fejlesztőknek a pénz h megtérüljön a munkájuk. Nope ez csak profit.
8.
8.
Venom88
És mi van akkor ha 2015 van logic? A grafika kicsit béna de úgy tűnik minden más klappol. Tuti vétel! !
6.
6.
br1Koo
#3: A legparasztabb autós fun ami valaha készült. :D Én várom, szerintem lesz olyan jó mint az első kettő.
1.
1.
logic5
Na ez kb ugyanannyira értelmetlen, és szar, mint az elődei.... Akinek ez bejön, meg is érdemli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...