Mortal Kombat X - mi fán terem a Quitality?

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 20.
  • Videó
Link másolása
A NetherRealm tegnap esti streamjéből kiderült, hogy a játék büntetni fogja azokat a játékosokat, akik a meccsek vége előtt lelépnek az online arénákból, elkerülve ezzel a vereséget. A Quitalityk keretében a vétkesek feje szétrobban.

A Quitalitykkel azokat a játékosokat bünteti a rendszer, akik idő előtt lelépnek az online arénákból. A győztes megnyugodhat, hiszen a gyáva ellenfelek feje minden alkalommal szét fog robbanni.


A NetherRealm ezen kívül lerántotta a leplet Mileena teleportálásáról, harapó és távolsági támadásáról is, illetve Takeda is bemutatásra került, aki ostorral és lándzsával, elektromos ostorral, illetve két plazmakarddal indulhat harcolni. Végül Kung Jin is színre lépett

A srácok megerősítették, hogy a Test Your Luck játékmód is visszatér a Mortal Kombat X-ben, akár hét véletlenszerű módosítóval, de mi magunk is összeállíthatjuk őket kézileg az offline Kustom Kombat módban. És egy rossz hír: nem lesz 2v2 mód.

A teljes adás fentebb megtekinthető.

További érdekesség: a PS3-hoz megvásárolt arcade stickek a PS4-es verzióval is kompatibilisek lesznek. Minden jel szerint a játékban visszatér Stryker, Smoke, Rain, Kabal és Cyrax is, a teljes roostert mára ígérte a NetherRealm.

Az Xbox Store szerint Jason mellett Predator is tiszteletét teszi a játékban egy DLC megvásárlásra után.

A Mortal Kombat X április 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám az Xbox 360-as és PS3-as verzió késni fog. További infókért nyálazzátok át a friss előzetesünket.

17.
17.
Nicodemus
En elorendeltem steam-en. Egyreszt Goro miatt, masodreszt mert eddig zsenialisan nez ki a jatek. Nagyon varom mar aprilis 14.-et.
16.
16.
Trapyd
Nem vagyok hajlandó előrendelni a botrányos (online multi) 9. rész után. Remélem, hogy most okés lesz, mert ez a rész, baromira bejön, de ha sazr lesz az online móka akkor köszi nem kérem. Gép ellen hagyjuk már. Viszont Gororól nem szívesen maradnék le.
15.
15.
DarkLord
#14: Bizonyára a pénz nagy úr és ez is lesz a sorsa, hogy eladják majd őt is a népnek DLC-be . Én csak az elveket írtam le :D
14.
14.
Yanez
#13: Pedig ha jönne dlc formájában, az korrekt lenne, mert így aki nem rendelte elő, fizetnie kellene érte. És így az előrendelők számára az ingyenes Goro még mindig igazságos eljárás.
13.
13.
DarkLord
#12: Ha nagyon szigorúan nézzük, akkor elméletileg még a Komplete edition-ből is ki kellene hagyniuk, mivel ezzel honorálják azt, hogy valaki előrendel egy játékot. Itt Goro-val más játéknál mással. Tehát, ha szőrös-szívűek és igazságosak akarnak lenni, akkor én azt mondom nem adják oda másnak csak az előrendelőknek.
12.
12.
Trapyd
Arra vagyok kíváncsi, ha nem rendelem elő, később hozzá lehet e jutni Gorohoz.
11.
11.
PrimYaz00
Inkább a spammer nyomorékok ellen csináljanak valamit.
10.
10.
Wask
Ahh nem lesz 2v2 .... a legjobb dolog volt a mk9-be.... 4 en leülni a gép elé és versenyezni egymással.... :( miért????!?!?!?!?!
9.
9.
Necreon
#3: Igen valószínű hogy lesz egy publikus disconnect rate jelzés. MK9-ben is volt, a 4. Street Fighter szériában is van. Persze mindez ranked játékra vonatkozik.
8.
8.
DarkLord
Amúgy a két új karakterről meg van már most a véleményem, ami nem nagyon jó egyenlőre...Takeda-t még talán meg lehet szeretni illetve van pár jó mozdulata illetve gyakorlatilag Scorpion tanítványa. Viszont a másik Kung Jin vagy mi fene nekem nem nyerte el a tetszésemet sehogy sem. Mint ahogy az újak közül eddig talán D'Vorah az akiben látok valami fantáziát még.
7.
7.
DarkLord
Mondjuk a netes betegségről is beszélhetnének, mert az tette gyakorlatilag tönkre a 9 online részét. Remélem teljesen kiszűrik, hogy ne kelljen más miatt szívni az embernek, ha lassú az ellenfél net-je.
6.
6.
Nothing
Egyrészt a fejszétdurranás a minimum, amit a paraszt quiterek érdemelnek, másrészt viszont gondolom a rendszer továbbra sem tud majd különbséget tenni a szándékos és a vétlen (connect-problem etc...) kilépés között...
5.
5.
Harkat
#4: Igen, így volna értelme. De szerintem nem így lesz. S akkor sok értelme nincsen a büntetésnek, hisz aki kilép gyorsan az alapból nem is fogja látni, hogy szétrobbant a feje. Szóval ugyan úgy nem fogja érdekelni a dolog.
4.
4.
DarkLord
#3: Szerintem számolni is fogja a rendszer és egy szégyenként kezeli, majd, hogy lássa mindenki mennyi játékból is lépett ki az illető. Vagy is remélem számolni fogja, mert tényleg idegesítő, mikor lelépett valaki. Nekem is volt olyan profi ellen szinte semmit nem tudtam csinálni , de legalább próbálkoztam még ha szart se értem el vele, de nem jutott eszembe, hogy emiatt kilépjek, max . nem nyomtam rá, hogy még egy party mehet :D
3.
3.
Yanez
Akkor most az egyetlen bünti, hogy szétrobban a feje? Az életben még lenne is súlya az ilyesminek, de így online...
2.
2.
Spectrum
Quitality! :-DDDDD Marhák. :-)))) Nagyon jó ötlet. :-)
1.
1.
DarkLord
Ez az egy értelmes dolog mármint a Quitality, mert 10-3-an tuti mindig kiléptek a játékból...Amúgy a két új karakter te atyaég megint mekkora rakás sz.r...komolyan mondom a karakter felhozatal kezd a szánalmas kategória lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...