Mortal Kombat X - a Kombat Pack felhozatala

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 21.
  • Letöltés
Link másolása
A spekulációk véget értek, a NetherRealm hivatalosan is megerősítette, hogy milyen külön is megvásárolható extra tartalmakkal bővül a Mortal Kombat X. Ha megvásároljuk a Kombat Packot, akkor négy játszható karaktert kapunk.

A Kombat Pack felel meg a Mortal Kombat X szezonbérletének, így az alapjátékon felül még 29,99 eurót kell leszurkolnunk érte, ám így bebiztosítjuk maguknak a megjelenés után érkező friss tartalmakat.


A NetherRealm megerősítette az első négy csomagban érkező játszható karaktereket és skineket, immáron biztos, hogy a Predator is tiszteletét teszi a bunyós játékban. 

The Ultimate Horror Pack
Játszható karakter: Jason Voorhees
Horror skinek: Vampiress Mileena, Kraken Reptile és Pharaoh Ermac

The Klassic Pack #1:
Játszható karakter Tanya
Klasszikus skinek: Kano, Sonya és Liu Kang

The Predator / Prey Pack:
Játszható karakter: Predator
Predator-témájú skinek: Commando Johnny, Infrared Scorpion és Carl Weathers alias Jax

The Klassic Pack #2:
Játszható karakter, Tremor
Klasszikus skinek: Quan Chi, Jax és Kung Lao

A Mortal Kombat X április 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám az Xbox 360-as és PS3-as verzió késni fog.

A héten mutatkozott be a cím egyik újdonsága is: a multis meccsek során önkényesen kilépő játékosokat büntetni fogják. A Quitalitykről itt tudhatsz meg többet.

41.
41.
Nicodemus
Igy van. Ha a season pass-t megveszed, akkor minden jovoben megjeleno plussz tartalmat megkapod.
40.
40.
Saby
A Kombat Pack akkor biztosan a Season Pass-al egyenlő? Tehát ha jön még 6 DLC hozzá, azokat is megkapom igaz? Egyébként Xbox store-ban egyben (alap + Kombat) a premium edition most 26990, 30e helyett.
39.
39.
Nicodemus
Azon jatekok amiket kiadasuk utan is bovitenek/fejlesztenek illetve patchelnek, valamint szamottevo online reszuk is van, azon jatekokra nyugodtan tekinthetsz ugy mint egy szolgaltatasra. Elvegre folyamatosan dolgoznak rajta, csiszoljak oket. Igy megerik az arukat is. Persze vannak tokeletes ellenpeldak is, amikor eled hanynak valamit azzal hogy ez igy "keszen" van mikozben egy bugos fostenger. (Asassins Creed..) Nah azt hivjak lehuzasnak.
38.
38.
Trapyd
Tény, hogy a játékidő/ár faja, de ez azért ne legyen már viszonyítási alap! Ez egy termék és nem szolgáltatás. Azonkívül, már egy bejáratott sorozathoz készítenek új részt, ráadásul U3 motor hajtja, amivel már tapasztalatuk is van tehát nem 0 ról indulnak. PC re okés az ár, de ezek a konzolos árak nagyon durvák. A DLC pakk pedig igenis durván túlárazott. Megtehetik a nyomorult vásárlói magatartás miatt.
37.
37.
Spectrum
#36: Igen, én is szívesen eljátszom a régebbi játékokkal. Az MK-t épp nem érinti minden részletében, de szerintem általánosságban a következő dolgok miatt érdemes megvenni egy játékot megjelenéskor:
- fel vagyok korbácsolva, alig várom, hogy tolhassam,
- multi esetén a szerverek most lesznek tele játékosokkal, akik hasonlóan kezdők, mint én (míg ugye fél év, vagy egy év múlva már más a helyzet),
- most még nem fogják lespoilerezni az egészet (egy másik játékoldalon egy DLC hírének a címében lelőtték egy alapjáték csattanóját, amit épp leárazva vettem - gondolhatod, mit éreztem).
Amúgy a 30 rugó (100 euro) nemzetközi viszonylatban is kicsapja a biztosítékot, a Playstation EU-s blogján sok hasonló kommentet látok, ahol az árakat szídják.
Szóval a magánvéleményem az, hogy 30 eFt.- egy játékért Magyarországon rohadtul drága, ennek az ellenkezőjéről nem győztetek meg, ellenben azt elismerem, hogy ár/érték arányban az MK-rajongóknak így is jó vétel.
36.
36.
ZooleK
#29: Mihez képest drága? Más országban ez aprópénz, nem a mi pénztárcánkhoz lövik be. Nekik is bőven van kiadás, a grafikusok/programozók és akik még kellenek a játék elkészítéséhez, nem jótékonysági céllal teszik éveken át térítésmentesen. Elég komoly gépeket kell a munkához biztosítani, épületeket, rezsit, adókat, ezer dolgot kell kipengetniük. Nem naponta készülnek el egy-egy jobban értékesíthető játékkal, így ritkábban kérnek többet érte. Nem utolsó sorban még hasznot is szeretnének. Viszont nem kell ez miatt a játékipart szidni. Olyan mértékben leakciózzák már a játékokat, hogy nem éri meg gyakorlatilag torrentről leszedni őket. Ja, hogy ahhoz kell várni vagy egy fél évet. Ha azonnal kell a legújabb A+ kategóriás cím, akkor ne sírjunk az ára miatt...én el tudok játszani furamód régebbi játékokkal is, ami a maga idejében 15ezer felett volt, ma akciósan 2 euro...és a régebbi alatt azért nem 10 éves játékokat értek.
35.
35.
DarkLord
#34: Mindenképp lesz egy terjedelmes írás tőlem is az új részről nem kell félni :D
34.
34.
Spectrum
#33: Ismerem az érzést, én mondjuk a DoA 5 és Tekken TT 2 vonalon pazaroltam az időmet, de azért MK 9-be és InJustice-ba is elég sok időt beleöltem.

MK X-nek a képi világa eddig nagyon tetszetős, igen komoly az anyag, és itt fogjuk - hasonlóan az előző részhez - a legütősebb sztorit is kapni, úgy sejtem.
Nekem mondjuk nem lesz első napos vétel, de majd hegeszthetnél egy blogbejegyzést a tapasztalataidról, én kiváncsi lennék rá. :-)
33.
33.
DarkLord
#32: Attól nem kell félni, mert annyi simán van benne...sőt! Én is aktívan játszom még mindig a 9-el (semmi esetre nem hagyom abba ezt akkor sem, mikor megjelenik ez hisz a 9 minden idők egyik legjobb verekedős játéka ezt kimerem jelenteni :D (na jó ott a MK1 , de az meg az oldschool éra legjobbja volt a 9 meg a jelenlegi).

Szóval megfogja szolgálni ez is minden belefektetett forintját hidd el. Sok nagy cím, amit előveszel egyszer végignyomod a kampányt azt soha többet, na azok a túlárazott játékok ott kéne kicsit gondolkodni a kiadóknak, hogy ne csak a népet húzzuk le, hanem mellé tartalmat is adjunk nekik.
32.
32.
Spectrum
#30: Oké, ebben igazad van, aki beletesz 100-200+ órát, annak vállalható.
31.
31.
Nicodemus
Abszolut osztom a velemenyedet. Keves jatek van amibe sok szaz orat oltem, de koztuk van a Diablo 3 es az MK9 is. Ezek a jatekok megertek a penzuket mert a mai napig jatszom veluk. Marpedig ez nagy szo az egyszer fogyaszthato jatekok koraban, meg kell becsulni az ilyen darabokat.
30.
30.
DarkLord
#29: Az az igazság drága drága, de ha belegondolsz mikor jött ki az utolsó rész és azzal azóta is mennyi játszanak és ezt leosztod a játékidővel, amit beleölsz. Kijön a végén majd az összeg fillérekre/ óra szinten. Akkor visszanézel és azt mondod, hogy baromi jó üzlet volt még is csak a játék.

Én mindig az alapján ítélek meg egy játékot az ár után, hogy mennyit játszottam vele. Pl. a tipikusan jó ár/érték arányú játékok a Blizzard által kiadottak. Abban soha nem csalódtam még és a belefektetett idő 100-szorosan kiegyenlítette a drága játék árát.
29.
29.
Spectrum
Én fel vagyok háborodva. :-(
20 ezer az alapjátékért és másik 10 a season passért. Eljutottunk oda, hogy egy játékért már mindenhol 30 ezer forintot kérnek (bár a Hardline-ból valami nagyon komplett kiadás mintha már 40 felett lenne a store-on).
Bojkottálni kellene az egész játékipart, amíg észhez nem térnek.
28.
28.
ZooleK
#27: Ebben csak részben értek egyet. Nem maradhat a karakterválaszték ugyanaz mint tíz éve, mert a szebb grafika, jobb játékmenet akkor már nem biztos, hogy elég lenne. A túlzásokat is szerencsés elkerülni, mert részemről se Spawn, se a tini nindzsa teknőcök, se a robotzsaru nem kell bele, de az sem egy járható út amit most próbálnak, hogy a Cage családfával töltik fel a karakterlistát. Mi fog jönni így a 11. részben, Scorpion öreganyja, vagy Sub Zero kishúga, esetleg Cyrax szerelője? Valami köztes utat kéne belőni fantáziadús, komolynak ható karakterekkel. A Predátor remek ötlet volt(bár itt elég kisnövésűnek látom), Jason is illik a képbe. Szerintem ha lenne indítva egy nagyobb volumenű szavazás arról, ki milyen karaktert látna szívesen a játékban, akkor ki lehetne szemezni belőle legalább még két részre valónyit, ami nem a nagyon gáz kategóriába esik bele, hanem illene a MK világába.(Talán megfelelő stílusbeli változtatásokkal a ninja teknyősöket is megnézném mégiscsak :D )
27.
27.
PrimYaz00
#26: Én meg annak örülnék, ha a mortal kombat játék, mortal kombat maradna.
26.
26.
Nicodemus
Talan inkabb "money"-t akartal irni...

Nagyon tetszenek a dlc karakterek, de legjobban annak orulnek ha Spawn is bekerulne a jatekba. Miatta biztos hogy megvennem a season passt.
25.
25.
RangerFox
Predátor
Shut up, and take my many!
24.
24.
DarkLord
Nos ugye eddig bemutattak 18 alap karaktert meg ezt a 4-et pluszba. Az már 22 és még tuti jön új és régi is a rosterbe.

Amúgy a 18 alap karakterből nekem eddig van.
Sub Zero, Scorpion, Ermac, Mileena, Reptile és Kung Lao ez elég jó arány.
Az újak közül D'Vorah és Takeda érdekel ez plsz 2.

Ebből a packból, pedig mind érdekel talán Tanya az akivel nem sokat fogok játszani, de ő is a tökösebb női karakterek közé tartozik. Jason pl. nagyon érdekel, mert gyerekkorom nagy kedvenc horror hőse volt. Míg a Predator is ugyanez a kategória nálam. Tremor, pedig szintén jó.

Tehát, ha azt nézzük nagy kib.szás ez, mert itt a 4-ből 3 érdekel és a 4. is többé kevésbé, míg az alapjátékból elég csekély a nagy számhoz képest ami engem érdekel.
23.
23.
ZooleK
Nem rossz dlc karakterek(a predátor egyenesen világbajnok), de a Tanya helyett azért jöhetett volna valami fantáziadúsabb, választani bőven lehetett volna miből. Vagy jöhetett volna vissza bele a régiek közül Sektor, az egyik kedvencem a 9-ből Skarlet, vagy az egyik legjobb karakter, Noob Saibot. Ha jól tudom, egyikük sem lesz benne az új részben(remélem tévedek). Ízlés kérdése persze, hogy kinek melyik karakter jön be, de én a jelenlegiek felét kiszórnám a kukába, A teljes Cage családfa sem hiányzott, Strikerrel és Jax-al már lassan egy egész kommandós osztag foglalja a helyet feleslegesen, Kenshi is mehetne tőlem a levesbe. Remélem a karakterek száma nem lesz ezzel véglegesítve, és a későbbiekben akár néhány dlc keretein belül jönnek még újak ezeken kívül(illetve a jól bevált régiek közül néhány), de azt se bánnám, ha a meglévők közül lehetne kipöckölni néhányat, és betenni a helyére másikat, ha már újítani akarnak a rendszeren. Az árát illetően nem olcsó a teljes játék, de mivel igen ritkán jön ki egy-egy olyan cím, amit elővételben hajlandó megvenni az ember, szerintem belefér. Kihasználják persze, hogy a Mortal Kombat sokak szemében már egy legenda a játékok között, és azt, hogy ez a rész ránézésre olyanra sikerült mint amit szeretnénk(kivéve a karakterek :D ), de ez valahol érthető is, még ha nem is a legjobb MK rajongó szemmel nézve. Fél év múlva úgyis lesz már 75%-os akcióban is, aki nem türelmetlen, kivárja.
22.
22.
skinner126
21.
21.
PrimYaz00
#20: Mortal Kombat Special Forces-ban volt, régi játék amiben jaxel kell menni.
20.
20.
godach
#15: Ismerős az karakter de nem tudom hova rakni. Ki is az a Tremor? :D
19.
19.
Trapyd
Mondhat bárki, bármit ez drága.
18.
18.
DarkLord
Már csak azt nem tudom, akinek meg lesz Goro az nyomhatja az online mókában is vele? Mert ha igen, akkor a sok láma up and down-ból megoldja az egész játékot. Sheeva-val is ezt nyomták imádtam, csak az up and down. Komolyan annyi agyatlan embert...mondjuk Sheeva abból a szempontból jobb, mint Goro, hogy neki legalább nincs annyi élete, de ha Goro-t lehet használni és annyi élete lesz , akkor előkerülnek az up and down menők, akik majd egész meccsen sőt egész MK pályafutásukat ezzel élik, majd le.
17.
17.
Drazhar
Tuti, hogy lesz Komplete kiadás, akinek nem sürgős annak ráér és megkap mindent :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...