Áprilisban mutatkozhat be az új Guitar Hero

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 23.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb hírek szerint még az E3-at sem kell megvárnunk, az Activision áprilisban fogja bemutatni az utóbbi években pihenőre küldött Guitar Hero-sorozat soron következő részét.

Habár a korábbi pletykák szerint csak az E3-on mutatnák be a Guitar Hero-sorozat következő, PS4-re és Xbox One-ra készülő részét, a legfrissebb hírek szerint már áprilisban is láthatjuk a játékot.

A bejelentés időpontjáról Németországból kaptuk a fülest, ahol az Activision április 1-jén csődítené össze a helyi sajtót egy bemutató apropóján. Bár a Guitar Hero neve nem szerepel konkrétan a meghívóban, annak szövegezése elég egyértelműen utal arra, hogy mely cím kapja a főszerepet.

Az utolsó Guitar Hero-játék a 2010-es Guitar Hero: Warriors of Rock volt, ezután küldte az Activision több éves pihenőre a sorozatot. Noha már a cím fejlesztőcsapata sem létezik, a kiadó sosem zárta ki, hogy egyszer visszatér a ritmusjátékok piacára; érdekes, hogy körülbelül akkortájt vonultak vissza, amikor a Harmonix is félretette a Rock Bandet, és lám, most együtt is térnek vissza.

1.
1.
Azért nem bánnám ha idővel PC-re is kiadnák. GH3, Aerosmith és 4 után igazán a plaftormon tarthatták volna. Meg ha már Windows 10, cross-platform is lehetne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...