Hivatalos: nyugatra jön a Wii U-s Fatal Frame

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 2.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy Japánon kívül is megjelenik a Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven, amely tavaly szeptemberben landolt a szigetországban. Emellett más Nintendo-féle bejelentéseket is tartogatunk.

Tavaly ősszel irigykedtünk a japánokra, hiszen érthetetlen módon kizárólag náluk jelent meg a Fatal Frame legújabb darabja, The Black Haired Shrine Maiden alcímmel. A legutóbbi Nintendo Direct adásában a kiadó megerősítette, hogy idén Észak-Amerikában és Európában is napvilágot lát az alkotás Wii U-n.

Nálunk Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven címre hallgat a sorozat ötödik darabja, amelyben ismét úgy semlegesíthetjük a szellemeket, hogy lefotózzuk őket.

A pontos dátum még nem ismert, a játék első fél órájába itt lehet belenézni, ha nem irtóztok a japán nyelvtől.

További Nintendo-bejelentések ömlesztve a legutóbbi Directből:

  • A Mario Maker szeptemberben landol Wii U-n.
  • Április 23-án az Animal Crossing karaktereivel bővül a Mario Kart 8.
  • Április 30-án landol a 3DS-en a Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition demója.
  • Új Amiibo-figurák várhatóak májustól: Charizard, Pac-Man, Wario, Jigglypuff, Greninja, Robin, Lucina és Ness. Őket követi júliusban Dark Pit és Palutena, majd szeptemberben Zero Suit Samus, Ganondorf, Olimar, Dr. Mario és Bowser Jr. is csatlakozik a felhozatalhoz.
  • Május 29-én érkezik a Splatoon Wii U-ra.
  • Június 26-án landol Wii U-n a Yoshi’s Woolly World.
4.
4.
Raam989
Kell vennem egy wii u-t. Bayonetta és a Fatal Frame már nyomós ok legalább egy használt gép mellett...
3.
3.
DON GONDOCS
Mari maker :) A Splatoon ami ígéretesnek tűnik, nagyon hasonlóval még nem találkoztam.
2.
2.
bema695
#1: Majd ha kijön a Zelda akkor beszerzem, addig én sem látom sok értelmét. Az ssb és a mario kart adná a haverokkal, de a gamecube-os ssb és mk is adja dolphin emuval (1080p@60fp XDD). Még két gc kontrollert is vettem hozzá az amazonról, usb átalakítóval együtt volt $40 a kettő, nekem valamiért az áll a leginkább kézre, utána a box, a ps-ét meg nem vagyok képes megszokni.
1.
1.
daenath
Na ezert nem kell nekem WiiU (Mario Maker, Mario Kart karakterek, Mario megint, es, fo a valtozatosag, Yoshi) puff neki, es ne jojon itt senki nekem a Zeldaval, az iden se lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...