Launch traileren a Mortal Kombat X

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 6.
  • Videó
Link másolása
Bő egy hét múlva kerül boltokba a Mortal Kombat X, ennek apropóján a fejlesztők közzétették a játék launch trailerét. Harcosaink ezúttal is egy System of a Down-nótára fognak zúzni.

Április 14-én, először PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni a Mortal Kombat X. A játéknak az imént érkezett meg a launch trailere, ami alatt a legutóbbi tévéreklámhoz hasonlóan a System of a Down Chop Suey című nótája dübörög - mindez azért is érdekes, mert az előzetest Shavo Odadjian, a banda basszusgitárosa rendezte. Ő itt beszél a munkálatokról.

A verekedős játékban egy sor új szereplő lesz, de természetesen a széria klasszikus harcosai is visszatérnek: Goróról például épp a hétvégén kaptunk látnivalókat.

26.
26.
PrimYaz00
#23: LOL úgy tűnik igaza van Megmondókapitánynak, képzeld ismerem az mgs sorozatot, csak nem vagyok olyan habzó szájú fanatikus, mint te :) hadd döntsem már el melyik tetszik nekem jobban oké? + te hoztad fel mk mellé a metal geart-.- Én csak mondom, hogy leszarom az mgs-t egyszer kivinném és dobnám a polcra és szerintem sokan mások is így vannak vele.
24.
24.
zsmester
#23: :D Még szerencse, hogy nem te döntöd el, hogy mi mennyit ér :) 2 olyan dolgot hasonlítasz, ami full más kategória....de hát nem is nézek ki többet belőled a hozzászólásaid alapján.
23.
23.
Chester0211
#22: Kutya sem mondta hogy ott néztem. Gratulálok hogy egy mortalt teszel a Metal gear mellé nézz utána egy picit Vita lezárva. Nem játszom egyébként cod al gyűlölöm.. Tok mindegy egyébként mert 10 ezernél többet nem ér így sem úgy sem.. Na csá!
22.
22.
PrimYaz00
#21: Talán, ha nem a legszarabb oldalon néznéd, hanem pl: a konzolvilágon, akkor lehet nem 18 ezer lenne az ára és nem nézne senki fogyatékosnak... és persze vannak olyan emberek is akiknek nem kell több a szórakozáshoz csak hogy egy kis területen fps nézetben lövöldözhessen és évről évre megvegye ugyanazt a ctrl c, ctrl v játékkot (cod). Én pl úgy leszarom az mgs-t, hogy max marad torrentnek, ezt viszont köszi szépen, inkább megveszem, fos grafikát, meg köszönd a next gennek.
21.
21.
Chester0211
#19: Nem értem miért lenne ez fogyatékos.. Mindegy tudod. Szerintem a fejlesztők. Bőven nem hozták ki belőle a maximumot. És miért? Mert így is lesz rá kereslet. De igazad van. Várjuk meg még ténylegesen kijon a játék és aztán meglatjuk mit tud. De persze vannak olyan emberek akiknek nem kell több a szórakozához csak hogy egy csík területen csontokat tördeljenek. Na mindegy várjuk meg mi lesz ebből. :) És akkor sértegess valakit ha ő is sérteget.. :)
20.
20.
DarkLord
#18: Ez az általad "fos-nak" titulált játék évekig fogja szórakoztatni a nagyérdeműt :)
19.
19.
Megmondókapitány
#18: Egyik fogyatékos kommentje a másik után :D de szeretem ezt az oldalt.
18.
18.
Chester0211
Ez a játék is kinn lesz az olxen 8 meg 7 ezer forintért.. Szerintem az még korrekt ár lenne érte de 18 ezer forint? Na ez picit azért durva MGS 5 az ér 18 ezret de ez a verekedős isten nyila ilyen fos grafikával... Lehúzás szagú.
16.
16.
PrimYaz00
#15: Hülyeségről is lehet ábrándozni...
15.
15.
-Cash-
#14: Jobban belegondolva egyetértek, elég gány volt ez a zeneválasztás is.

A történetet valóban nem ismerem de ez a videó úgy tré ahogy van, és már látom magam előtt a sok kritikus véleményét, hogy mennyire szar volt a sztori, ez egy megérzés...
14.
14.
br1Koo
de kurva gáz, hogy egy egyedi morbid hangulatú, de érdekes origi mortal zenét nem képesek komponálni egy ilyen videó alá. Összecsapott cigánymunka
13.
13.
Trapyd
#12: Ezexerint már ismered a történetét.
12.
12.
-Cash-
Dik az a sztori :D Zene jó de szerintem a többi az csapnivaló lesz, maradjanak inkább csak a bunyónál, nem kell hozzá semmi gagyi körítés.
11.
11.
Huschy
Na ez a trailer odab@sz!A zene,a vágás(főleg ahogy eltörik az állkapocs).FúúúXD
10.
10.
strike19
#4: Gondolom valahonnan megszerzett egy lemez amit a sokszorosítóból loptak.
Egyébként nem meglepő ,hogy a játék megjelenése előtt megvan valakinek a játék.
Amazonon rendelt GTA V is előbb kipostázzák,mint a megjelenés dátum.
Volt aki a GTA V-t 7 nappal előbb megkapta.
9.
9.
salaxx
most újra megy a stream

http://www.twitch.tv/king_il_arab
8.
8.
Kazuya
NIghtwold és Kabal.......
Na akkor ezekszerint még nem lőttek le néhány embert.
Remélem lesz Noob
7.
7.
Yanez
#5: Korai még ilyen kijelentéseket tenni, pláne hogy jönni fog a császárok császára, a Tekken is!!! És mint tudjuk... na jó, csak hülyéskedem. :D Szerintem is ez lesz a numeró 1!
5.
5.
Nicodemus
Ez rendesen oda fog b@szni. Kimerem jelenteni hogy a valaha alkotott legjobb verekedos jatek lesz. Ever.
4.
4.
salaxx
1 srác ma twitchen órákon keresztül nyomatta a ps4-es full verziót. Laddert, meg a különböző játékmódokat...nagyon nem dev naplónak nézett ki (a kommentekben is fejtegették, hogy ez most hogy?!?)...jelenleg természetesen már sehol nincs a stream...
3.
3.
Harkat
#2: https://www.youtube.com/watch?v=jE785LNs2Nk

Az első 25 perc. És ez csak 1 chapter. :) Ha az elődhöz képest 15-16 chapteres lesz, akkor lesz még látnivaló szerintem a storyból.
Ez már amúgy rendesen felér egy jobbféle B kategóriás verekedős-akció filmmel. :D
2.
2.
biohazard rex
Komolyan mondom lassan eljutunk oda, hogy megnézem a trailereket a játékból és már a sztori felét végig toltam :D
1.
1.
Inferno
Ez a trailer király lett nagyon nem győzöm újranézni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...