Összejött a pénz a Descent: Undergroundra

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 12.
  • Hír
Link másolása
Sikerrel zárult a Descent: Underground Kickstarter-kampánya, így már biztosan elkészül a klasszikus űrhajós cím modern újraértelmezése. A fejlesztők emellett single player móddal is felvértezik a játékot.

A nemrégiben alakult, ám veteránokból álló Descendent Studios 600 ezer dollárt kért a Descent: Undergroundra és egészen az utolsó napig kérdéses volt, hogy összejön-e a pénz, ám végül sikerrel zárult az adománygyűjtés.

A játéknak örülni fognak a klasszikus Descentek rajongói: a srácok hatfokos szabadságú játékmenetet ígérnek, ráadásul multit is kapunk, melyben 16 fős csapatok eshetnek egymásnak. Aki single-re vágyik az is jól jár, elvégre a fejlesztők nemrégiben bejelentették a fejtörőkkel teletömött egyjátékos kampányt is.

Ha minden a terv szerint halad, az Unreal Engine 4-gyel hajtott Descent: Underground 2016 márciusában jelenhet meg PC-re. 

Íme, a legfrissebb előzetes:

4.
4.
shooter1234
Nekem nagy kedvencem volt a Descent széria még régen, és örülök a folytatásnak is! :) Jah és igen egy Terminal Velocity felújított változatnak vagy folytatásnak én is örülnék. Nagyon Epic game volt az is a maga idejében.
3.
3.
Érdekes, anno a Doom, Hexen, Rott-ot mind imádtam, de a Descent nagyon nem tetszett. Nekem az ilyen repülős etalon a Terminal Velocity volt ( na meg a Rough Squadron 2 :)
2.
2.
Thor Vath
Imádtam az eredetit! Ez is tuti vétel - lenne, ha nem állnának meg a fiúk PC-nél... Egy XboxOne verziót hozzácsaphattak volna :(
1.
1.
mamgu
De jó lenne ebből egy vitás verzió!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...