Descent (2019) PC

Feltámasztják a klasszikus Descent-sorozatot.
Típus: Akció, Lövöldözõs, MOBA, Multiplayer, űrhajós

Descent - novemberben indul a béta

Miután a 2015-ös Kickstarter-kampányukat sikeresen zárták a Descent: Underground készítői, azóta is megállás nélkül dolgoznak az 1994-es játék rebootján, mely mostanra megkapta első gameplay videóját is.

Komoly kiárusításra készül az Interplay

Az Interplay megerősítette, hogy a jövőben nagyjából 70 különböző játék jogaitól igyekeznek majd megszabadulni. Hogy pontosan melyek ezek a címek, egyelőre rejtély, de nem kizárt, hogy régi klasszikusok kapnak majd így újrákat.

Már elérhető a Descent: Underground

Talán sokan emlékeztek még az 1994-ben megjelent Descentre, amelyben belső nézetből irányíthattuk az űrhajónkat egy kezdetleges, de már 3D-s térben. Jelentem, a remake Early Access-verziója már elérhető.

Összejött a pénz a Descent: Undergroundra

Sikerrel zárult a Descent: Underground Kickstarter-kampánya, így már biztosan elkészül a klasszikus űrhajós cím modern újraértelmezése. A fejlesztők emellett single player móddal is felvértezik a játékot.

Feltámad a Descent

Egy Kickstarter-kampány keretei között gyűjtenek a Descent-sorozat rebootjára, amely gyakorlatilag modern tálalásban hozná vissza a klasszikus cím játékélményét. 600 ezer dollárra lenne szüksége a projektnek.