LEGO Dimensions - tényleg lesz Portal-szett

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 11.
  • Hír
Link másolása
Egy, a LEGO által közzétett építési útmutató erősítette meg a korábbi pletykákat és találgatásokat, miszerint a LEGO-féle Skylanders, a LEGO Dimensions Portal-kiegészítőt is kaphat a jövőben.

A Disney Infinityhez hasonlóan a LEGO Dimensions sem éri be pusztán azzal, hogy lekoppintja a Skylanders koncepcióját, a hozzáadott értéket ő is abban látja, hogy több különböző, de jól ismert univerzumot próbál beletuszkolni a játékába.

A Dimensions bejelentése során már kiderült, hogy a Back to the Future, a Ninjago, a DC Comics, a The Lord of the Rings, a The LEGO Movie és a The Wizard of Oz is képviselteti magát a címben, valójában azonban sokkal komolyabb felhozatallal készül a Warner Bros. és a Traveller's Tales, csak éppen ezekről egészen idáig hallgattak a készítők.

A minap egy hivatalos építési útmutató leplezte le (és erősítette meg) a közelgő kiegészítőket, ez alapján a Jurassic World, a Scooby-Doo!, a The Simpsons, a Doctor Who, sőt a Portal 2 is tiszteletét teszi a játékban! Az egyébként változó, hogy melyik cím milyen típusú kiegészítőt kap majd, de a Portal-rajongók egy pályacsomagnak örülhetnek, amiben találunk egy Chell-, egy ágyú- és egy companion cube-figurát is.

1.
1.
Cipo3
Infinity-ben frankó mesehősöket kapunk, méghozzá egész pofás kivitelben. szinte mindet meg akarja szerezni az ember. Még ha a játék grafikailag 15 évvel elmaradott és unalmas is.

Skylanderben még jobban kidolgozott figurákat kapunk. Kimondottan profi és izgalmas lények. Játék közepes grafikával ellátva, 13 óra SP játékidőt ad és 20-40 óra vegyes minőségű mellékküldetés vár.

Viszont legónál az, hogy összeraknak pár mini felismerhetetlen szerkezetet (lásd itt a képen) majd adnak hozzá 1-2 figurát amiből 40 van valamelyik fiókban. Tehát kell a fenének még egy ugyanolyan csak más színű testtel.

szerintem ez óriási bukta lesz, de ne legyen igazam.

Itt alapvetően változtatni kellett volna a figurákon, de ugye a Legónál az tabu.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...