E3 2015: Saját konferenciát tart az Oculus

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 20.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Oculus Riftre kihegyezett sajtótájékoztatót tart a VR-kütyü fejlesztője június 11-én, San Franciscóban. Az eseményen a cég jövőbeli terveiről lesz szó, s talán fény derül az eszköz pontos dátumára és árára is.

Az E3 előtt négy nappal, június 11-én kerül sor az Oculus különleges sajtótájékoztatójára San Franciscóban, a cég tehát nem vár az E3-ig az Oculus Riftre vonatkozó új információkkal. Ha tippelnünk kellene, a VR-játékok bemutatói mellett szó eshet majd a kütyü napra pontos megjelenési dátumáról és az árról is, amiről eddig feltűnően hallgatott a vállalat.

A hónap elején derült ki a 2016 elején érkező Oculus Rift gépigénye, minden meglepetés nélkül izmos konfigurációra lesz szükségünk ahhoz, ha fel szeretnénk ülni a VR-vonatra. A cég szerint az ajánlott specifikáció tudatában a fejlesztők könnyen optimalizálhatják játékaikat és alkalmazásaikat.

Egyelőre a Mac- és Linux-támogatás talonban van, a cég most teljes vállszélességgel a Windows PC-kre koncentrál.

4.
4.
PrimYaz00
#3: Ja, ha le lesznek butítva a játékok, akkor igen.
3.
3.
ViktorK
#1: Amúgy bírnák.Állítólag 4k-ra is fel vannak készítve szóval az lefedi a dolgot.
2.
2.
ViktorK
#1: Én olyan szemét vagyok ha látok két kiskölköt verekedni hogy PS4 vagy XOne a jobb.Mindig odavágódok egy harmadik dologgal.Most épp a PC-OR párossal szívatom a népet két középsőujj felmutatása közben.:D
1.
1.
PrimYaz00
Én csak abban reménykedem, hogy exklúzív marad PC-n, mivel a konzolok nem elég erősek, hogy elbírják a Riftet és jó lenne, ha vmi exklúzív is lenne pc-re, ami miatt nem minden játékot a konzolra csinálnának (utána meg pc-re, szar porttal).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...