LEGO Dimensions-trailer Christopher Lloyddal

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 21.
  • Videó
Link másolása
A Vissza a jövőbe-trilógia rajongói örülhetnek, hiszen a Warner Bros. Christopher Lloydot kérte fel a LEGO Dimensions népszerűsítésére. A színész ezúttal is a filmekből ismerős tudós, Doc bőrébe bújuk.

Christopher Lloyd a róla mintázott figurával játszik az alábbi előzetesben, majd ingame pillanatokat is kapunk a kedvcsináló végén. A LEGO Dimensionsben Doc mellett megtaláljuk Batmant, Gandalfot, Supermant, de már azt is tudjuk, hogy a The Simpsons, a LEGO Jurassic World és a Ninjago is saját szettet kap, nem is beszélve a Doctor Who-ról és a Portalról.

A legósított Skylanders vagy Disney Infinity (a megfelelő aláhúzandó) szeptemberben jelenik meg a boltokban PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra.

2.
2.
petimanus
Látszik, hogy még mindig szerepben van az öreg : )

OFF:
Én nagyon elviselnék egy folytatást. Ifjabb McFly unja a sulit, unja a családját. Egyik történelem órán fellapozzák a történelem könyvet és a fiatal McFly megpillant egy idős, fehér hajú tudóst, akit azzal a váddal ítélték halálra, hogy ellopta Nikola Tesla teljes kutatását. A fiatal McFly hazamegy és vacsi közben az apja, Marty McFly, elé dobja a történelemkönyvet, aki elhűlve nézi:
-Doki...Hát megint visszamentél?
És elviharzik hirtelen, a fia pedig követi őt egy garázsba, ahol Marty bepattanna a DeLorean-ba, fia meg vele megy és indulnak a múltba, hogy megmentsék dokit és kiderítsék, hogy miért ment vissza a múltba. Apa-fia kötődés, Doki a bolond bácsika szerepében és jöhet a múlt ábrázolása a szokásos rajzfilmes felfogásában.
1.
1.
PaulMarloW
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...