Úgy néz ki, márciusban jön az Uncharted 4

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha minden igaz, márciusban kerülhet boltokba az Uncharted negyedik, az A Thief's End alcímű része. Ezek szerint a Sony a jövő tavaszt is annyira erősen szeretné indítani, mint az ideit.

A Naughty Dog még márciusban jelentette be, hogy az eredeti tervekkel ellentétben nem tudják tartani a 2015-ös megjelenést az Uncharted 4-nél, így az csak jövő tavasszal fog boltokba kerülni. Habár formálisan ezt a dátumot még nem pontosították a készítők, egy Sonyn keresztül érkezett dokumentum alapján megtehetjük ezt mi magunk is.

A minap ugyanis napvilágot látott egy befektetőknek szánt anyag, amiben világosan szerepel, hogy a cég azt tervezi, még az aktuális üzleti évében boltokba küldi a játékot. Miután a Sony üzleti éve jövő márciusban ér véget, ezen infó és a korábban hangoztatott tavaszi időpont alapján a játéknak még abban a hónapban be kell mutatkoznia.

A Sony egyébként idén is hasonló mutatványt hajtott végre: habár az év második fele kifejezetten üres lesz a first-party címek szempontjából, a cég februárban és márciusban is kiadott egy exkluzívot.

9.
9.
bcrics
ezek szerint ráérek gépet venni márciusban uncharted 4 bundle csomagban :D
8.
8.
HellRomero
Nekem is szülinapi ajándék lesz! Szuper ilyen csapatok kellenek a játékpiacon, mint a Naughty Dog meg a Project Red. Minőség, látvány és élvezetes játékok.
7.
7.
zsocc-nrg
Jól fog indulni a tavasz, pedig azt hittem sokkal többet kell majd várni :) Nagyon várós!
6.
6.
KeXxX
#2: Tuti, hogy lesz. Mindig is volt, és ez is áll leejtős lesz! :D Emlékszem, hogy még október környékén (még 2011-ben, 1 hónappal a 3. rész megjelenése előtt) jött egy sivatagos gameplay. De már az E3-on látott hajós is jó volt, mondjuk a teljes játékban sokkal nehezebb volt az a része :D főleg crushing-ban.
Úgy néz ki, hogy július eleje közepe fele meg lesz a 4-es számú konzol, és előrendelés lesz a játékból :)
5.
5.
Yanez
Akkor van a szülinapom, szóval szép kis ajándék lenne!
4.
4.
arcadia
Mondasz valamit..:))
3.
3.
Ragnarox007
Életem legszebb, s egyben legdurvább márciusa lenne... Batman V Superman premier, és Uncharted megjelenés... Kell ennél több? Nos, számomra nem :D :D
2.
2.
Neo1989
Csinálják csak nyugodtan :) Mondjuk E3-ra v mi ujjbab gameplaynek örülnék.
1.
1.
h.jozsa
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...