Hétfőn új XCOM-játékot jelentenek be

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 31.
  • Hír
Link másolása
Kiderült, hogy mi lapul a 2K Games legújabb teaser oldala mögött, az Advent honlap valójában egy új XCOM-játékot takar. A visszaszámlálás holnap ér véget, de már pár képet kihámoztak a rajongók.

Május végén egy új teaser szájtot lőtt fel a 2K Games. Az adventfuture.org oldalt azóta már ízekre szedték a rajongók, így már biztos, hogy holnap egy új XCOM-játékot jelentenek be - legalábbis az itt látható visszaszámláló hétfőn ér véget.

A sztori szerint az Advent egy génterápiával foglalkozó szervezetet takar, amely milliók életét teheti jobbá egyetlen oltással. Eljárásuk véget vethet az emberiség szenvedésének, a háborúknak és a betegségeknek. A hackerek egy csoportja azon fáradozik, hogy felnyissa az emberek szemét - szerintük az Advent mögött valójában a földönkívüliek állnak, akik gonosz tervet eszeltek ki az emberiség leigázására.

Holnap vélhetőleg többet is megtudunk majd.

24.
24.
Spectrum
23.
23.
godach
#22: Van. Elképesztő, milyen ismerős az egész felület, és milyen átlátható pedig sosem játszottam xcom játékkal. Talán a 90-es évek végén próbálkoztam vele, mert ez a föld nézet ismerős onnan, de az ege of empires igencsak ledarálta számomra. Viszont ez. Ez valami brutális ;)
22.
22.
Spectrum
#21: Szuper, jó szórakozást! :-)
20.
20.
godach
#18: Pluszba.... :)
Na meglesem akkor ;)
19.
19.
Zakharov
Azóta egy trailer is megjelent hozzá:
https://www.youtube.com/watch?v=2E_-2wIJIzQ
18.
18.
Necreon
#1: Enemy Unknown teljesen jó belépő. Kár hogy most passzoltad el.
17.
17.
Necreon
#15: Én direkt nem adtam hozzá, számomra totál baromságnak tűnik az egész ember+gép koncepció egy játékban ahol az embereinknek semmi személyisége. Azért nem agymosottak, fapofával mindenki kezét-lábát levágatná mert a küldetés az első? Az ellenséges ügynökség sem hiányzott, meg az OP "varázslatok" se, se a fedezék romboló mech-ek (Terminator Squad-al nem voltak jó tapasztalataim W40kDoW2-ben :D). Az alapot végigvittem, a Within megvan de a mai napig nem adtam hozzá, és baromi jól szórakoztam nélküle is.

Egyébként adja az ég hogy egy normális Enemy Unknown folytatás legyen. A Bureau-t 2x kezdtem el és töröltem le 1-2 óra után, olyan szinten "minden pixelét százszor végigvittem már" érdekes és újszerű.
16.
16.
Kolompár Tarzan
A Bureau egy nagyon ualulértékelt program. Én végigtoltam, vártam a DLC-ket, nem jöttek. Pedig kár. A sztori nagyon jüól eltalált, megfelelően csavarodik, tekeredik. A játék meg maga olyan MAss Effectes. Az irányítás pont olyan, csak a nehézség sokkal magasabb. Itt nagyon oda kell figyelni a csapattársakra, ki mit csinál, hol van fedezék, mert geci erősek az idegenek. Akinek van egy jó 20-30 órája, tegye bele, megéri.

Az Enemy Within meg méltó utódja a nagy elődnek, azt toljátok. Az egy körökre osztott stratégia, ha valaki nem ismerné.
15.
15.
Spectrum
#14: Pontosan! :-) Azért a Within az igazi, mert olyan extra küldetéseket ad hozzá, amik nagyjából az egész játék legemlékezetesebb pillanatait adják, plusz extra fejlesztéseket, páncélokat, fegyvereket, mech-eket, szóval ha ez számodra hozzáférhető, akkor az alapjátéknak valóban semmi értelme, az ezek után már egy fapados verzió.
12.
12.
crytek
Bárcsak Declassifiled 2 lenne!
11.
11.
medson
Srácok bevallom őszintén én nem sokat tudok erről a sorozatról de engem is érdekelne. Bele néztem pár videóba de ahogy észre vettem az egyik része stratégia a másik tps, nem is láttam még ilyet hogy egy franchise en belül több műfaj van, vagy hogy van ez? :D
10.
10.
Spectrum
#9: Enemy Within-t játsszad, mert az tartalmazza és kibővíti az Unknown-t... ergo magába az Unknown-ba bele se kezdj, a Within az igazi, mondhatni az enchanced edition!
9.
9.
godach
#8: Kösz a segítséget srácok. Talán, ha befejeztem a Witcher 1.-részét és a Remember Me-t akkor ez lesz a következő ;)
8.
8.
Chrysh
#7: Egyáltalán nincs miért félned az Enemy Unknowntól, elég jó lett, bár én a régivel nem játszottam. Szóval az ilyesfajta stratégiák között nekem ez volt az első, és nem bántam meg. A Bureauról sok jó nem hallottam, a Withinnel meg nem toltam, de azt olvastam róla, hogy rontani egyáltalán nem rontott az összhatáson a kieg.
4.
4.
PaulMarloW
De kíváncsi vagyok rá:)!
2.
2.
godach
Tényleg. Van pluszba egy XCOM: Enemy Unknown kódom, ha kellene valakinek, szívesen odaadom.
1.
1.
godach
Ez is az a franchise, ami rettentően érdekel, de gőzöm sincs, hol kellene kezdeni a pótlását.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...