E3 2015: Mozog a Devil May Cry 4: Special Edition

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 15.
  • Videó
Link másolása
A Capcom még egy ütős kedvcsinálóval jelentkezett a Devil May Cry 4: Special Edition jövő heti premierje előtt. Aki nem tudná, a felújított változatban öt játszható karakter kap helyet és a harcrendszeren is finomítottak.

Takaros kis csomagnak néz ki a Devil May Cry 4: Special Edition, amely június 23-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ha a Capcom nem tartogat meglepetést az E3-ra, könnyen lehet, hogy Dantéval, Neróval és társaival kell beérnünk.

Az átdolgozott kiadás még egyszer számít a figyelmetekre, most hat percig mozog a cím:

5.
5.
Ha meg kéne mondani hogy hányszor vittem végig nagy bajban lennék...Imádtam.
De már kívülről fújom az összes pályát.
Trish-el is élvezetes játszani nagyon jó harci stílusa és fegyvere van...de aki azt hiszi hogy ezért megint megveszem az nem normális(!)
4.
4.
Dízel
meg legalább az 5 grafikai szintjére felfejleszthették volna.
3.
3.
CreelienDareigeo
#1: Egyet értek. Olcsó megoldás csak belepakolni 3 karaktert meg pár jelenetet. Ha tartották volna magukat ahhoz, amit eredetileg is terveztek, akkor Vergil saját sztoriszálat kapott volna, melyben kiderül, hogy ő Nero apja.
2.
2.
Gora
*pályákon, - mondjuk

De jó lenne ha az oldal fejlődne és lenne szerkesztési lehetőség.
1.
1.
Gora
Nekem speciel csak Vergil tetszik a másik kettőt kicsit feleslegesnek érzem. De szerintem tipikus dmc3-as megoldás mind +3 karakter. Kapnak egy intro-t meg "talán" egy outro-t és ennyi, ugyanazokon a pályáján meg 12-jére végig menni hát...

Félre ne értsetek nekem anno ez a játék nagyon bejött, és jó, hogy van benne valami plusz tartalom de vmiért mégis hiányérzetem van. Kicsivel többet megtudni mondjuk Nero-ról mondjuk nem lenne rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...