E3 2015: Szegényes kínálattal jelentkezik a Capcom

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom ugyan kint lesz az idei Los Angeles-i kiállításon, mégis elképesztően sovány játékfelhozatallal igyekszik a standjához csalogatni a kíváncsiskodókat. Reméljük, azért sor kerül majd új bejelentésre is.

Alig egy hét van már csak hátra és kezdődik az idei legnagyobb játékkiállítás, így a kiadók és a stúdiók is sorra jelentik be, milyen meglepetésekkel igyekeznek kedveskedni.

Ezúttal a Capcom játékkínálatára derült fény, ami meglepően vérszegényre sikeredett, így csak remélni tudjuk, hogy a japánok azért a show ideje alatt előrukkolnak valami bejelentéssel is. Mindössze a Street Fighter V, a Resident Evil 0 HD Remaster, a Devil May Cry 4: Special Edition és a frissen bejelentett Mega Man Legacy Collection lesz kiállítva.

Utóbbiról annyit tudni, hogy 3DS-re, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, és az első hat Mega Man-játékot tartalmazza, challenge móddal kiegészítve. A Nintendo zsebkonzoljára télen, a másik három platformra pedig idén nyáron jelenik meg a kollekció, kizárólag digitális változatban, 14,99 dollár ellenében.

12.
12.
11.
11.
p3ti
Számomra a Capcom messze a legnagyobb lúzer cég amit valaha b*szott a játékipar. Egy Resident Evil sorozattal, egy Onimusha háttérrel így elmenni a süllyesztőbe ahhoz már tényleg nagy tehetség kell. Örülök hogy 2015-16ra lesz egy tonna remastered amiből fent fogják magukat tartani.
10.
10.
arcadia
Hosszú hosszú évekig a kedvenc cégem volt! Ez mára már egy rakat szar:(
9.
9.
doma100
Én vártam volna RE7-et is. Ha jól emlékszem legutóbb azt mondták, hogy el fogunk ájulni tőle, azért valami konkrétat mondhatnának róla.
8.
8.
zsocc-nrg
Azért az jó lett volna ha legalább annyi fáradságot vesznek hogy a Mega Man kollekciót átadják a Wayforwardnak feltupírozásra ahogy a Ducktales esetében tették.
7.
7.
#6: Nyugi, az ráfér egy sima 5.25-ös floppyra is :DDD Abból is kiadnak majd egy Remastered 5.25 HD floppy megadrive-ot ... :DDD
6.
6.
XuChi
Ez mi a f@szom ??? Ez egy ps4 cím ??? Mobilra, meg tabletra is ciki ilyet kiadni, de NEXGEN KONZOLRA ????????????????????

Atya világ mi lesz itt még. Jön a C64 mega HD collection 1millio Games in one BD disc collection.
5.
5.
DON GONDOCS
Még 2000-2005 között nagyon odafigyeltem a Konami-Capcom játékokra akkor még dúskáltunk az e3on a látnivalókban. Amikről a különböző magazinok oldalain olvastam. Mostmár csak legyintek rá. (Auto Modellista, killer7, P.N.03, Viewtiful Joe, Resident Evil, Mega man.)
4.
4.
PS4jacksony
Az a sanda gyanúm,hogy az egész E3 ilyen lesz de ne legyen igazam.
3.
3.
PaulMarloW
Res7 bejelentés ne is várjak??
2.
2.
Csak nekem fura az, hogy a "kiadok sorra jelentik be a meglepeteseket"?:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...