E3 2015: Új játék készül a Rare műhelyében

Link másolása
Teljesen új címet mutatott be a Rare az E3-on, a kalózos Sea of Thievest. Emellett egy óriási, 30 játékból álló Rare-csomag is készül, amiben a patinás stúdió eddigi legjobb címei kaptak helyet.

A Rare-t évekig Kinect-játékok fejlesztésére kárhoztatta a Microsoft, azonban már év eleje óta ígérgetik, hogy vége a gyári munkának. Az E3-as konferencián végre le is leplezték a sokat pletykált új címüket, mely egy teljesen új IP lesz, és a csapat egyetlen eddigi sorozatához sem köthető.

Sea of Thievesből egyelőre csak egy rövidke trailert kaptunk, melyből csak pár alapinformáció derült ki. A kalózos témájú cím online játék lesz - a trailerben jól látható volt, hogy a többi karakter is játékos által irányított szereplő. Emellett úgy tűnik, hogy belső nézetű akciójáték lesz, mivel a felvételek nagy része ilyen kameranézetet használt. A Rare szerint a Sea of Thieves az eddigi legambiciózusabb projektje a csapatnak.


A show előtt pár órával kiszivárgott némi információ egy állítólagos Rare-csomagról is, mellyel kapcsolatban igaznak bizonyultak a pletykák. Tényleg készül egy Rare-játékokból összeállított gyűjtemény, mely a Rare Replay! nevet kapta. A csomagban 30 játék kapott helyet, olyanok, mint a Perfect Dark, a Conker's Bad Fur Day, a Banjo Kazooie vagy a Viva Pinata. A Rare Replay! 30 euróba fog kerülni és augusztus 6-án jelenik majd meg.

1.
1.
Nos,ha multis lesz akár el is áshatják a sivatagba a megmaradt ET kópiák mellé... Részemről sajnos leírva, pedig egy ilyen jó kis singlére vevő lennék... :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...