Rare Replay XBOXONE

Harminc klasszikus Rare-játék egyetlen csomagban.

Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban

Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés szükséges.

E3 2017: Ingyenes játékok a Mixer mellé

Ha figyelemmel kísérted a Microsoft tegnap esti konferenciáját, bizonyára észrevetted, hogy a vállalat egyre többet emlegette a Mixer nevű játékstreaming-szolgáltatását. Ha az Xbox-fiókodat összekapcsolod vele, grátisz játékokat kapsz.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

Egy elfeledett Rare-projekt: Dream

A Donkey Kong Country és Banjo-Kazooie között egy Dream nevű játékon dolgozott a Rare csapata, ezt a projektet azonban sosem fejezték be. Most egy hosszabb videóban értekeznek a készítők az elfeledett címről.

Amerikai toplista: megint a PlayStation 4 győzött

Nem okozott különösebb meglepetéseket az amerikai játékpiac augusztusa. Ismét a PlayStation 4-ből fogyott a legtöbb, és az aktuális Madden NFL-rész is letarolta a toplistát, ahogy kell.

Brit toplista: megint a LEGO Jurassic World vezet

Rövid ideig uralkodott csak az Xbox One-exkluzív Rare Replay, a második hetén már alaposan visszaestek az eladásai, így át is adta másnak a brit játékeladási toplista aranyérmét.

Brit toplista: az első helyen nyitott a Rare Replay

Az uborkaszezon miatt továbbra sincs sok megjelenés, így nem csoda, hogy a vásárlók azonnal rárepülnek egy-egy friss címre. A múlt héten érkezett meg a Rare Replay és azonnal fel is ugrott a lista élére.

Rare Replay teszt

Harminc év, harminc játék. A Rare aranyos gyerekcímein, és minden nördöt lebilincselő, izgalmas fantasy akciójátékain generációk nőttek fel. Most pedig itt van minden. Egy epikus. Leírhatatlan. Kimondhatatlan. Teljes kollekcióban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag eseménymentes lesz a hét, már ami a játékmegjelenéseket illeti, egy-két indie érdekességgel és az Xbox One-os Rare-gyűjteménnyel kell majd beérnünk a következő napokban.

Ötletes előzetest kapott a Rare Replay

Még az idei E3-on jelentették be, hogy harminc Rare-játékot tartalmazó csomag érkezik augusztusban Xbox One-ra. Egy új, egész ötletes trailer érkezett most, melyben az előrendelésre próbálnak rávenni minket.