Életjeleket adott magáról a Mafia III

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 29.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre nem biztos, hogy van jelentősége, de attól még reménykedhetünk: a Take 2 több olyan domaincímet is levédetett a minap, ami a Mafia várva-várt harmadik részével kapcsolatos.

Hogy mi a helyzet a Mafia folytatásával, azt nem nagyon lehet tudni. Az biztos, hogy a játék már fejlesztés alatt áll (nemrég egy kis teasert is kaptunk Vito Scaletta hangjától), viszont azt hallottuk bő egy éve, hogy gondok vannak a projekt és a fejlesztők körül.

Ennek tükrében végképp nehéz eldönteni, hogy van-e jelentősége a Take 2 legfrissebb domainregisztrációinak, amelyek egytől egyig Mafia III-mal kapcsolatos címeket takarnak. Elképzelhető, hogy a kiadó épp a bejelentés közelsége miatt védette le őket? Vagy csak idő előtt be akarta biztosítani magát?

6.
6.
Cooper911
Ja egyébként a 3ik résznek el tudnék képzelni valami 70-es évek beli drogkereskedős témába belekeveredős történetet. Akár több karakterrel, rossz fiu, rendőr, stb.
4.
4.
Az elsőt nagyon szerettem és szerintem egy zseniális remekmű. Én azt tartom az igazi GTA-nak és inkább nevezném azokat Maffia klónnak, még ha későbbi is... Na a másodikról nem tudnék ilyen jókat mondani... inkább nem is mondok semmit.. :(((
2.
2.
GAMEROD
Remélem igényesebb lesz mint a második rész, és lesz olyan jó mint az első. A Mafia2-ben nem volt meg az a városi hangulat, csak copy/paste épületek és emberek egyes helyeken, ráadásul sokkal kevesebbet tudott mint az első rész, ami példa nélküli a játéktörténelemben.
1.
1.
Uborka2
Talán a GamesCom- on ki derül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...