Kiszállt a Lords of the Fallen atyja a folytatás mögül

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 24.
  • Hír
Link másolása
Tomasz Gop kiszállt a Lords of the Fallen 2 fejlesztéséből, és úgy néz ki, a City Interactive-ot is elhagyja. A két fél állítólag egész máshogy gondolkodott a projekt koncepciójáról, ezért is szakítottak.

Tomasz Gop ugyan többedmagával találta ki a Lords of the Fallent, viszont ő volt a legismertebb név a projekt körül, ezt a hírnevet pedig azzal alapozta meg, hogy sokáig a CD Projekt RED-nél dolgozott, a The Witcher 2-nél például producerkedett.

A folytatás munkálataiból azonban kiszállt, ezt a Facebookon jelentette be, amit később a City Interactive (vagy ahogy manapság hívja magát, CI Games) is megerősített egy sajtótájékoztatón. A cég illetékesei szerint nagyon hálásak Gopnak, de a folytatást illetően annyira különböznek az elképzeléseik, hogy inkább külön folytatják a munkát.

A kiadó-fejlesztőcég szerint ők a Lords of the Fallen 2-vel szélesebb közönséget szeretnének elérni, ennek érdekében a második rész fejlesztésénél - a harcrendszer mellett - a sztorira fokozottan odafigyelnek majd, aminek mi speciel csak örülni tudunk.

Gop az Eurogamernek azt mondta, hogy bár technikailag még a CI Games alkalmazottja, most új munkahelyet keres. Azt is hozzátette, hogy a cégen múlik, hogy megtartja-e mindazt a munkát, amit a fejlesztőcsapat az ő felügyelete alatt végzett.

A Lords of the Fallen 2 munkálatai 2015 végén kezdődnek meg ténylegesen, addig az előkészületek zajlanak - a játék várhatóan 2017-ben kerül boltokba. Egyébként az első játékot fejlesztő Deck13 sem dolgozik a folytatáson, ők a The Surge nevű valamit készítik.

7.
7.
PaulMarloW
#2: énis remélem jólesz
6.
6.
Ooorky
Szerk:
Megint le van akciózva, de egy pöttyet fentebb ment az ára:

https://www.g2a.com/weeklysale
5.
5.
Ooorky
Múlt hétvégén 10 Euróért dobálták G2a.com-on az alapjátékot, DLC-ket meg majd megveszem leakciózva.

Vásárlás figyeljetek oda, hogy jó EU állampolgárként az aktuális tartózkodási ország Áfáját ki kellene fizetni még online is. Szerencsére semmi se akadályoz meg abban, hogy EU-n kívüli országból vásárolj és akkor már nem kell:
https://www.g2a.com/
4.
4.
DarkLord
#1: Azt a GOTY-t már én is hiányolom nagyon , mert mindenképp megakarom venni a játékot...de abszolút sehol semmi infó róla.
2.
2.
PaprikaJancsi
Remélem azért jó lesz, mert alig várom a folytatást.
1.
1.
tupaccc
Akkor az se lesz már az igazi. Amúgy mi lett az első rész GOTY verziójával? Már vagy 1hónapja piacon kellene lennie, de semmi hír róla. Annyira nem volt érdeklődés iránta, hogy lefújták a dolgot? :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...