Crackdown 3 és Quantum Break PC-re is?

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 13.
  • Hír
A Microsoft tényleg nagy hangsúlyt fektet a Windows 10-re, így "nem zárható ki", hogy néhány Xbox One-exkluzív cím PC-n is megjelenik majd. Kiváltképp a Crackdown 3, a Quantum Break és a Scalebound.

A Microsoft Xbox-részlegének fejese, Phil Spencer a PC Gamernek adott interjújában elhintette, hogy egyáltalán nincs kizárva, hogy az olyan konzol-exkluzív címek, mint a Crackdown 3, a Quantum Break és a Scalebound Windows 10-en is tiszteletüket teszik.

"Ha őszinte akarok lenni, a Scalebound, a Crackdown, vagy a Quantum Break esetében jóval korábban kezdtünk hozzá a fejlesztéshez - még azelőtt, hogy elkezdhettük volna kibővíteni a Windowst."

Spencer fejében már akkor ilyen gondolatok jártak, amikor az Xbox-divízió fejese lett. Persze nem célszerű egyből pezsgőt bontani, elvégre a fenti címeket azért sem jelentették még be PC-re, mert nem lenne szerencsés belenyúlni a játékok fejlesztési ütemtervébe. Kezdetben ezeket az alkotásokat Xbox One-ra szánták, s a munkálatok végéig nem is változtatnak ezen.

"Azt nem mondanám, hogy ezek a játékok sosem jelennek meg Windowson, de most azon vagyunk, hogy befejezzük a nagy címeket."

Jó ellenpélda erre a Halo Wars 2, amit már a kezdetektől fogva PC-re és Xbox One-ra szánnak. A másik véglet pedig a Gears of War: Ultimate Edition, ahol a gyors framerate és a multiplayer volt a döntő szempont, így jó ötletnek tűnt elhozni PC-re is.

Spencer szerint nem minden frencsájzuk működne minden platformon, így a jövőben lesz azért olyan Xbox One-os cím is, amiből nem készül PC-s port.

42.
kamgecam
#41: Majd a PlayStation experience után megbeszéljük azokat a szar indie játékokat...
41.
PaprikaJancsi
#31: Hatalmas hátrány az a 10 millió. :D
Az erős konkurencia ott van, és emelkedik. A Sony gyengűlt. Gamescomra ki sem jött, mivel nem tudott volna még egy indie szart se bemutatni. E3-on is olyan címeket mutogattak, ami csak két év múlva jelenik meg.
Viszont igazad van abban, hogy annyi informálatlan ember van, hogy még ezután is azt mondják, hogy PS4-re több játék jön, és büszkén leszarozzák az Xboxot. Ezekből szerzi a Sony a eladásokat.
Megis bünteti a vásárlóit, mert az ő gépét vették (drágább PSN, kevesebb cím).
40.
Stranger
#38: Csak PC-n nem azért vannak exkluzív címek, mert mögötte van egy cég és nem engedi tovább, hanem csak nincs pénze a fejlesztőknek kiadni több platformra vagy úgy gondolják, hogy nincs ott vásárlói réteg a játékukhoz. Esetleg kivitelezhetetlen a játék konzolon.
38.
Thor Vath
Ez akkor lenne kerek, ha nem csak odafele, visszafelé is menne. Menjen egy-két xbox-os exkluzív cím PC-re, hadd játszanak vele ott is, de jöjjön egy-két PC-s cím xbox-ra is cserébe és akkor minden happy :)
35.
caleb007
Az MS-ről a 90-es évektől kezdve általában negatív a közvélemény. Gyűlölték a Windows miatt, PC-s körökben egyszerűen divat volt utálni. Aztán manapság ez a közutálat enyhült, de szerintem az MS mostanában azon dolgozik, hogy a megítélése még jobban pozitív irányba forduljon, még profitveszteség árán is. Az ingyenes Windows 10 frissítés, meg ezek a játékbejelentések legalább is erre engednek következtetni. Azt se felejtsük el, hogy csak Win 10-en fognak ezek a játékok futni, ezzel is ösztönözve a játékosokat, hogy mindenki frissítsen W10-re. Hogy ez nekik miért éri meg azt még nem tudom, de nyilván ki van ez találva.
33.
hoaw
Nevezném annyira.
32.
hoaw
Nem negezném annIra nagyon "erős" konkurenciának amivel eddig a Sony rukkolt elő.
31.
kamgecam
Nem csoda hogy a a pc-t erõltetik,a ps hatalmas elõnye láttán az xo-hoz képest.Szerintem lassan leépítik a box-ot sajnos,a jelek erre utalnak,pedig jó lett volna egy erõs konkurencia.
30.
p3ti
Az senkinek sem jut az eszébe hogy a Windows illetve ezek a játékoknak a kiadója is MS? Ezzel is növelik a népszerűségüket és a profitjukat..ennyi.
29.
Norbiii
A Pulyka és logic5!

A személyeskedést és az offolást kérlek fejezzétek be!
28.
UncannyDante94
Mért van olyan érzésem h ebből majd olyasmi lesz mint anno a halo,gearsal is volt,magyarán h kijött az 1.rész konzolra,később PC re,majd jött a hír h jön a 2.rész és onnéttól fogva csak konzolra..:D
Gondolok itt most pl a Quantum Breakre, sztem lesz olyan JÓ hogy később megérjen 1 folytatást.. :)
27.
kastorhun
Akkor adják ki a Fable 2 pc-re, a rajongók évek óta könyörögnek érte.
26.
Azadojat
#4: Pulyka Úr for president. Okosabb vagy minden marketingesnél öregem :-) Hadd emlékeztesselek, hogy az Xbox és az Xbox360 is halálra volt ítélve, mert több cím is megjelent PC-re...
25.
hoaw
Nem baj, ha meg is jelennének pc-re, majd játszok a Rare replayel, Forzákkal, Gears of warral, Haloval, Sunset overdriveval.
24.
Angelwing
Quantum Break-nek örülnék én is ha jönne pc-re.elég jó játéknak néz ki. ps4-em van azért lenne jó ha jönne pc-re.
23.
Megmondókapitány
#18: Aszongya nem sok ember vesz konzol mellé jó pc-t és fordítva :D nem a magyar fizetésből kell kiindulni. Noha én is meg tudtam oldani, de ha tudnád hány guild társamnak van xo és ps4 mellé i7-es procival és gtx970+ kártyával szerelt gépe :D Amit érdemes megjegyezni ezekkel az emberekkel kapcsolatban, hogy mindegyik bánja az xbox vételt, mert nincs rá olyan exkluzív amit ne tudnának futtatni pc-n (jó oké van, nyilván túlzás, de elenyésző számú...).
22.
A Pulyka
#20: De egy konzolvásárlásnál szerintem azoknak, akik egy kicsit is értenek hozzá, az exkluzívok lesz a fo tényezo.
Pistike, aki eddig csak pc-n játszott, megnézi az új uncharted demoját, és ezért szeretne egy ps4-et. Majd megnézi a quantum break demoját, és látja, hogy ez jon pc-re is, úgyhogy ezért nem fog konzolért rohanni. Az ms helyében én semmiképp nem hintenék el semmi ilyen hírt, még mielott megjelenik a játék, kulonben biztosra veszem, hogy nem kis osszegtol esnek el ez miatt.

"Egyszerűen nem értem, hogy olyan játékokat miért kell exkluzívvá tenni mint, a Everybody's Gone to the Rapture, Journey. Senki sem fog ezek miatt PS4-t venni...."

Ezzel tokéletesen egyetértek.

#21. Neked mi bajod? Bevettél valamit?
21.
logic5
#15: Igazi 15 éves kis nyomorult lehetsz, nkóron is veletek van tele minden kb :D
20.
Stranger
#17: Tök mind1 nekik, mert a konzol gyártók egymással küzdenek és nem a PC-vel. Más réteg játszik velük, ezért van az, hogy egyre több PS és Xbox cím jelenik meg PC-re, viszont a konkurencia platformjára nem. Annyi exkluzív sajnos mindig marad, hogy lehessen filózni. De a Sony szerintem is túl erőszakosan csinálja. Egyszerűen nem értem, hogy olyan játékokat miért kell exkluzívvá tenni mint, a Everybody's Gone to the Rapture, Journey. Senki sem fog ezek miatt PS4-t venni, csak annyit érnek el vele hogy kibasszanak a játékosokkal.
19.
logic5
#17: Igazi nyomorult :D Kommentelj még had nevessek.. PLÍZ :D
18.
Gykrizsi
#17: Nézd meg az érkező ps és érkező xbox címeket (vond le ezeket ha akarod). Még így sem kevesebb a one-os játék. Azt meg ne felejtsd el, hogy olyan gép mellé, amiket ez futtatja, nem sokk ember vesz konzolt, vagy fordítva.
17.
A Pulyka
#14: Tok mindegy, ezek a játékok, fél, vagy 1 év múlva jonnek kizárolag ps-re. Ha most valaki pc mellé szeretne egy konzolt is, mit gondolsz melyik érné meg jobban neki?
16.
Gykrizsi
#11: Sajnálom, hogy elhányod magad, nem akartam fájdalmat okozni neked a kommentemmel. Egyébként a szarik rá kifejezést azért elgondolkoznék, melyik cégre használnám. Elmúlt pár hónap:
Sony: Egy-két ex. cím, drágább Network Eu-ba
Ms: Temérdek új cím és játék. Preview program. Visszafele kompatibilitás + 360-os ingyen játék rögtön tölthető One-ra(elvileg, bár ezt most nem tudom pontosan). Hónapról hónapra egyre jobb címek ingyen. Ez mellet egy-két játék TALÁN kijön pc-re, sokkal később.
Most jelenleg hülyeség lenne leszólni az MS-t, nagyon hajt. Csak így tovább.
15.
A Pulyka
#13: Na ahogy én benéztem a translator-os kommentet, most ez úgy nézted be te is.

"Kit érdekel, hogy te mi az úristenért vettél one-t???"

Ki mondta, hogy vettem? :D

"SAJNÁLOD A JÁTÉKOT A PC-TŐL???"

Hogy jon ide ez?

"Az angol tudásomat meg hagyjuk szerintem, mert nem keveset tanultam."

Ki beszélt az angol tudásodrol? :D

"FUCIN' FAGGOT "

No comment :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...