Feltámadt a Just Cause-film

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Már négy éve is napirenden volt a Just Cause-mozi, ám akkor nem lett semmi belőle. A producer az IGN-nek elárulta, hogy most újra előkerült a projekt, ráadásul a forgatások hamarosan el is kezdődhetnek.

Adrian Askarieh producer az IGN-nek elárulta, hogy a Just Cause-film munkálatai elkezdődtek és már "nagyon közel" állnak ahhoz, hogy a forgatást is elkezdjék. A mozit kifejezetten a közelgő Just Cause 3 eseményei inspirálták, legutóbb 2011 decemberében hallottunk a film felől. 

A sztori szerint Rico visszatér szülőföldjére, Medicire, hogy megbosszulja megölt családját. És mihez ért a legjobban hősünk? Hát a romboláshoz, és az eszeveszett akcióhoz - a producer szerint igazi akcióorgiát láthatunk a filmvásznon is.

Ha a Fast and Furioust akciófilmnek hívtuk, akkor a Just Cause-t is, gondoljunk csak az utolsó rész felhőkarcolós jelenetére, ahol az autók átugrattak az épületeken! "Ez is egyfajta Just Cause-akció" Askarieh szerint.

A Square Enix másik frencsájzából készült film, a Hitman: Agent 47 a költségeinek dupláját hozta vissza a kasszáknál, így a jövőben könnyű dolga lehet más adaptációknak is. Askarieh szeretne egy közös filmes univerzumot építeni a Square Enix-féle játékokból, így nem csupán a Hitmant és a Just Cause-t láthatjuk majd a vásznakon, hanem a Deus Exet is.

3.
3.
giga321
Just Causenak örülnék, de egy igazi belevaló badass Deus Exnek még inkább.
2.
2.
Dio papa
#1: A Singham kifejezetten szórakoztató darab volt. :D Bár azt nem is játékból írták.
1.
1.
Hát ez tényleg annyira hiányzott mint egy falat szar.
Nem láttunk már ilytcsak 600-at.
Minden akció film egy idióta besokalás és ahelyett, hogy kicsit inkább a realizmus irányába mennének rátesznek meg egy jó talicskányit.
Pisztoly kungfufaszkodás húsz ellennel, akik persze kivárjak a sorukat, hogy 28 porgés után rugja le őket a hero, most meg műkődő helikopter rotoron egyensúlyozás, 6000 méteren...
Okádék..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...