The Last of Us 2 - a Naughty Dog elszólta magát

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Már eddig is rengeteg elejtett információ utalt rá, hogy folytatást kap a The Last of Us, de most a Naughty Dog írója, Josh Scherr szólta el magát egy Nathan Drake Collection-livestream során.

Tavaly decemberben Michael Knowland, korábbi Naughty Dog-alkalmazott életrajzában bukkant fel először a The Last of Us folytatása. A LinkedIn-profilból kiderült, hogy Knowland a korai fázisában dolgozott a második részen, ahhoz ugyanis karakter-prototípusokat gyártott.

Idén júniusban aztán az egyik szinkronszínész, Nolan North szólta el magát, amikor egy panelbeszélgetésen arról mesélt, hogy ugyan jelenleg csak az Uncharted 4 az egyetlen projekt, amelyen dolgozik, de tudja, hogy a Naughty Dog már készíti a The Last of Us 2-t.


Tegnap pedig a Naughty Dog írója, Josh Scherr volt figyelmetlen. Épp a Nathan Drake Collection kapcsán tartott livestreamet a közösségi menedzser Eric Monacelli és a vezető animátor, Eric Baldwin társaságában, amikor elszólta magát, hogy az Uncharted-sorozat arcanimációin Baldwin dolgozott, pont ahogy az első The Last of Us esetében is.

Miután észrevette, hogy első The Last of Ust mondott, zavarba jött, ahogy a mellette ülők is inkább kényszerből nevettek fel.

Természetesen ez nem tekinthető hivatalos bejelentésnek, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy tényleg lesz folytatása a játéknak.

18.
18.
Ruga
Majd belejössz! ;)
17.
17.
Mr game
Tudom igazad van borzalmasan írok,híába olvasok reménytelen vagyok de,aranyos vagy kérlek nézzétek el ezt nekem:)
És igérem többé nem sziszegek megjegyeztem:)
16.
16.
Ruga
#15 Inkább olvass többet mert borzalmasan írsz.. :D És a lesz sose két sz, hacsak direkt nem akarsz sziszegni :D
De amúgy amit írtál igaz erre a játékra. Én eladtam, de digitálisan újra megveszem majd amikor olcsóbb lesz.
15.
15.
Mr game
Azt mondják soha nem felejted el az elsőt,és ha az tökéletes titkon azért reméled lessz folytatás mert újra akarni akarod persze a játékról beszélek:) Én várom remélem hasonló élmény lessz !
14.
14.
Macifasz
#9: Akkor én is beszállok. 7500+postaköltség. :-)
13.
13.
KeXxX
Én csak egyszer nyomtam ki, de soha nem feledem el azt a kalandot... :) Multira néha ránézek, DLC megvolt, gyűjtögetni meg nincs kedvem :/ Survivor pedig irtó nehéz fokozat :/
12.
12.
Chrysh
Itt licitháború lesz :D
11.
11.
#9: 5000-ért én is viszem,pedig már 3x pörgettem ki, elsőnek ps3-mon!
10.
10.
kamgecam
#9: 5000ft-ért megveszem posta költséget állom.
9.
9.
Hunszi
#2: Egyetértek...a rengeteg teszt és hype miatt a PS4em mellett az első játékok egyike volt, amit beszereztem, lassan 1 éve van konzolom, de talán 4nél többször nem járt be a gépbe a lemez, most próbálom eladni, ha sikerül...csak már rengeteg mindenkinek megvan, így nehéz.
7.
7.
Chrysh
The Last of Duty: Advanced Ghost Ops III érik? :D
5.
5.
Macifasz
Kíváncsi leszek, annak ellenére, hogy ehhez a játékhoz sztem totál felesleges a folytatás. Úgy volt kerek egész és zseniális az első rész, ahogy volt.
4.
4.
Yanez
Ha ez igaz, akkor az év híre! :)
3.
3.
Spectrum
#2: Nincs veled baj, nem vagyunk egyformák.

Sok jó játék van, a lényeg az, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt. ;-)
2.
2.
SwordFish
nekem az első rész sem tetszett. Biztos, hogy velem van a baj, de ott van a PS4 mellett, de hónapok óta nem vitt rá a lélek, hogy játszak vele.. :/
1.
1.
Blazkowicz
Na végre! Jobbnál jobb hírek ezen a héten! Nagyon várom már, tuti előrendelés lesz nálam. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...