Jövőre jön a Ghost in the Shell: First Assault

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Áprilisban jelentette be a Nexon, hogy Európában is megjelenik a korábban Ghost in the Shell Online néven futó multis lövölde. A minap a kiadó megerősítette, hogy a premier jövőre esedékes, de októberben már bétázhatunk.

2013 elején rántották le a leplet a népszerű anime alapján készülő MMOFPS-ről, tavasszal már az európai verziót is megerősítették. A játék teljes címe Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online lesz, nyolc karaktert találunk benne, mindegyikük egy teljesen testreszabható kiborg.

Testünkbe különféle augmentációkat ültethetünk, fegyvereinkre kiegészítőket csatolhatunk, illetve lesz egy SkillSync nevű képességünk, amellyel "pusztító kombinációkat" mutathatunk be a pályákon.

Noha a végleges verzió csak 2016-ban jön, a zárt béta október 1. és 4. között zajlik majd. Itt jelentkezhetsz rá.

4.
4.
Dízel
#1: +1 Óriási mondani valója van a Gits-nek. De már ott egy deus ex ami mellett nehéz labdádba rúgni.
3.
3.
giga321
#2: Deus Ex szintű játékot kellene ebből csinálni. Az szinte GitS csak aranyban.
2.
2.
Shannaro
#1: Maximálisan egyet értek. A GitS-ből egy nagyon komoly játékot lehetne összehozni, mély mondanivalóval. Erre jön egy felszínes multi lövölde. Nem mondom, hogy rossz lesz, de nem lesz köze a kultikus műhöz.
1.
1.
nevnelkul
Jé, egy újabb class based shooter, csak most GitS skinnel.
Tényleg ennyire nincs egy kibebabszott designer, akinek lenne valami értelmes ötlete? Mindenki, a nagyoktól kezdve, a most induló 20 fős indie csapatokon át, összeül a meetingen és szerencsekerékkel eldöntik mit csinálnak:
MOBA || online class based shooter || (online) survival with crafting system.
Annyi, de annyi mindent kilehetne hozni a GitS-ből, az egész cyberpunkból és ehelyett kapunk egy x+1-ik BF klónt, amibe lehet menni és fejeseket osztogatni. Csodás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...