Márciusban jelenik meg az új Hitman

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Hitman hivatalos oldalán jelentette be az IO Interactive, hogy az eredetileg idei esztendőre datált új Hitman-játék jövő év márciusában fog megjelenni. A premier napján három helyszínt és hat küldetést kapunk.

Pont egy héttel ezelőtt jelentette be az IO Interactive, hogy nem tudják tartani a Hitman eredeti decemberi megjelenési időpontját. Ma viszont befutott a hír, miszerint a sorozat számozás nélküli új iterációja március 11-én mutatkozik be, mégpedig három helyszínnel (Párizs, Marrákes és Sapienza), amelyeken hat különböző küldetést játszhatunk végig. Mindegyikhez lesz Contracts mód, így több mint 800 különböző célpontra kaphatunk megbízást.

A megjelenést követő hónapokban egy-egy újabb helyszínnel gazdagodik a játék. Mindegyik lokációval új küldetések és új Contracts-célpontok is érkeznek, de természetesen a fegyverek és a kütyük, kiegészítők kínálata is bővülni fog. Áprilisban Thaiföldre látogatunk el, májusban az Egyesült Államokba, júniusban pedig Japánba.

A teljes tartalmat kínáló Hitman 59,99 dollárba fog kerülni, de megvásárolható lesz egy Intro Pack nevű csomag is, amivel csak a márciusi tartalmat kapjuk meg. Ennek az ára 34,99 dollár lesz. Ha később mégis szeretnénk beszerezni a további tartalmakat, akkor bármikor megtehetjük azt. Ennek a költsége 29,99 dollár.

6.
6.
McDuff
#2: sajnos úgy néz ki hogy semmi ilyesmi nem lesz :/ nagyon sajnálom hogy ezt mondom de nálam ez a hitman egyelőre stornó...majd másfél év múlva amikor kész lesz.
pedig amúgy egész addig hittem ebben a modellben, amíg én naivan azt hittem premierre lesz benne legalább 8 pálya/küldetés. DE 3????
az mondjuk szimpatikus számomra hogy ha külön-külön veszed meg akkor csak 5 dollárt buksz, ellentétben az ilyen CoD meg BF plussz tartalmakkal.
5.
5.
medson
#4: Erre gondoltam és te még tovább is gondoltad , így még rosszabbul hangzik az egész.
4.
4.
Drazhar
#2: A kolléga szerintem arra gondol amikor a tartalmak készen vannak, és előre kivágják, hogy aztán árulhassák dlc-ként a pályákat/karaktereket/stb.
Ez a fenti Hitman modell meg azért lehet rossz, mert tegyük fel mivan ha te megveszed a komplett pakkot, de a játék, nem úgy duruzsol a kasszáknál, ahogy a fejesek akarják, és még a plusz tartalmak elkészülése előtt nem támogatják tovább a projektet (lásd Pre-Sequel).
3.
3.
Matt8888
Mondasz valamit, lehet hogy már ez is változóban van a jövőre nézve.
2.
2.
bodortamas1
#1: Miről beszélsz? Milyen játékban jönnek havonta a küldetések? Ezt a rendszert most tesztelik először a Hitmannel, de ha egy kicsit utána olvastál volna a dolognak, nem írtál volna hülyeséget. Egyébként nekem sem tetszik, biztos nem lesz belőle szokás. Legalábbis remélem.
Egyébként lesz benne kampány, vagy csak ilyen nyílt stealth móka az egész?
1.
1.
medson
Manapság olyan rohadt nehéz kiadni egy játékot úgy hogy teljesen kész van? Lehet én vagyok a hipszter de nevetségesnek tartom ezt a havonta jönnek az új küldetések és hasonlók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...