Ötmillió példányban fogyott az új Batman

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 12.
  • Biznisz
Link másolása
A pontos számok ugyan nem ismertek, de ha hihetünk a Wall Street Journal jelentésének, akkor több mint ötmillió példányban fogyott a Batman: Arkham Knight és a Mortal Kombat X is.

A Wall Street Journal épp arról írt cikket, hogy a filmjeivel ellentétben mennyire jól pörögnek a Warner Bros. játékai, és ha már így alakult néhány érdekesebb számadatot is megosztott velünk: eszerint a Batman: Arkham Knight és a Mortal Kombat X több mint 5 millió példányban kelt el (mármint fejenként), és a LEGO Jurassic Worldből is elment vagy 4 millió kópia.

Azt ugyan eddig is sejtettük, hogy a Batman és a Mortal Kombat is szépen teljesített a kasszáknál (elvégre az amerikai és brit toplistán is remekül szerepeltek ezek a címek), konkrétan még nem árulta senki, hogy mennyire örülhettek a készítők. Érdekesség, hogy egyik cím sem rajtolt el problémamentesen: mindkét játék PC-s verziójával elég sok volt a gond (és a Batman esetében még finoman fejeztük ki magunkat), a Mortalnál ráadásul az is nagy port kavart, hogy az előző generációs változatok végül nem jelentek meg.

15.
15.
crashpipi
Szerintem nem helyénvaló a lenti fika, hogy a sok birka mindent megvesz, mivel ebben jól mondták a PC-s verzió nincsen benne, mivel azt jegelik, a PS4-es verzió pedig például hibátlan. Én még mindig tolom. :)
14.
14.
KopyAti
Igen, én is így értettem.
13.
13.
Hunszi
#12: akarom mondani eladás
12.
12.
Hunszi
#1: ennek döntő többsége konzolos kiadás, amivel nem volt egyáltalán baj...
10.
10.
goblinfing
#7: A kiadó és a fejlesztő csapat nagyon nem ugyanaz.
9.
9.
KopyAti
Szerintem a pc-s verziókat hagyjuk is, mert úgy gondolom, hogy azok nincsenek benne. Asszem' a Batman még ki sem jött újra a botrány óta.
6.
6.
koviprog
Ne a szaros bevèteleiket reklàmozzàk, hanem igyekezzenek kiadni a javìtàst ès minimum season pass-t az elõrendelõknek. Azt a büdöst most màr jàtèkipar, autòipar is majomnak nèzik a szerencsètlen vevõt.
2.
2.
godach
#1: Én is sajnálattal olvasom :(
1.
1.
piskóta
- " ... jó látni, hogy a félkész játékaink is úgy fogynak, mint a készek ...
- valóban remek hír, így legközelebb is megspórolhatunk egy csomó időt és pénzt"
-idézet a Warner Bros. igazgatói gyűléséről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...