Mégsem lesz free-to-play a Black Desert

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 15.
  • Hír
Link másolása
Habár Koreában alapból ingyenes a Pearl Abyss káprázatosan kinéző MMORPG-je, a 2016-ban érkező nyugati verzióért fizetnünk kell. Legalább is egyszer, hasonlóan a Guild Wars 2-höz és a The Elder Scrolls Online-hoz.

Tavaly december óta tudjuk, hogy Európába költözik az egyik legsikeresebb koreai MMORPG, a Black Desert Online. A minap kiderült, hogy a nyugati verzió nem free-to-play modellt használ, azaz az alapjátékért fizetnünk kell - havidíj nem lesz.

A játék nem csupán a harcról szól. Vásárolhatunk saját házat magunknak, gondozhatjuk a termőföldjeinket, vadászhatunk, bőröket adhatunk el, főzhetünk, páncélokat/fegyvereket készíthetünk, halászhatunk, bányászhatunk és alkímiával foglalatoskodhatunk. A tengereket is meghódíthatjuk egy hajó fedélzetén.

A kiadónak nem ment könnyen a lokalizálás: több mint 2,5 millió szót kellett átültetnie angolra, németre és franciára. A tartalmat és a játékmenetet is a nyugati játékosok ízléséhez igazítják.

Az alfateszt hamarosan kezdetét veszi, míg a teljes verzió 2016 elején érkezik.

5.
5.
goblinfing
#4: Én nem is látatlanban szidom mivel a koreai verzióval játszottam pár hónapja, és annyira unalmas volt hogy az csak na, az pedig hogy pve nem létezik a játékban az vicc, pedig én pvp párti vagyok.
4.
4.
zsocc-nrg
#3: Nem tudok még róla véleményt mondani mert nem játszottam vele de videók alapján nekem tetszett. Amúgyis a puding próbája az evés úgyhogy először ki kell próbálni aztán lehet szapulni ha nem jó.
3.
3.
goblinfing
#2: Mi lesz jó benne? A játékban semmi content nincs, és még ezért kérnek pénzt? A combatról ne is beszéljek hogy mekkora 1 szar db.
2.
2.
zsocc-nrg
Ha jó lesz (márpedig nekem játékmenet alapján bejön) akkor azt az egyszeri árat simán megéri :) Remélem hogy hamarosan a Lost Ark európai megjelenéséről is mondanak valamit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...