Elkészült az új Need for Speed is

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 25.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, ez a hétvége az aranylemezekről szól, a Ghost Games is bejelentette, hogy befejezték az új Need for Speed munkálatait. Már csak másfél hetet kell kibírni a megjelenéséig.

Elkészült az új Need for Speed, ezt a Twitteren jelentették be a fejlesztők, így gyakorlatilag biztossá vált, hogy a játék november 5-i megjelenése is tartható. A dátum természetesen csak a konzolos változatokra vonatkozik, miután a PC-s verzió premierjét eltolták tavaszig.

Az új Need for Speed egy év kihagyás után tér vissza, kezdetben 51 járgányt vezethetünk majd benne. A Ghost Games a következő időszakot a DLC-k fejlesztésével fogja tölteni, de ahogy azt már hallhattuk, ezek mind ingyenes kiegészítők lesznek. Korábban itt szedtük össze a legfontosabb tudnivalókat a címről.

22.
22.
Wolverine
Ennek a PC-s halasztásnak csak és kizárólag pénzügyi okai vannak, nyilvánvaló, hogy így többet tudnak lehúzni az emberekről. A játékot eleve pc-n fejlesztik, szóval semmiből se tartani nekik gyorsan átportolni, ahogy régen sem okozott ez gondot, aztán hogy most ez mellé milyen mesét gyártanak, az engem rohadtul nem hat meg.
A gta5-nél legalább volt látszatja a várakozásnak, mert alapvetően egy szebb és komplexebb játékot kaptunk pc-re, nade az egy másik cég.
Viszont itt ez nem hinném, hogy fennáll...inkább lehet imádkozni a normális optimalizálásért, meg azért, hogy legyen olyan mint konzolon legalább.

Nem tudom ki hogy van vele, de én egyre inkább rühellem ezeket az elektronikus artistának nevezett majmokat, az meg hogy ki milyen platformot használ az legyen mindenki a saját gondja, itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem kéne különbséget tenni egyik vagy másik platform között a cégeknek, ne élvezzen előnyt egyik vagy másik és ne akarjanak engem rákényszeríteni egy másik platformra, ha én egy adotthoz vagyok hozzászokva.
Ebből fakadnak a viták is mindenki között, plusz az embernek lassan már úgy kell várnia a játékokat, hogy van otthon mindenféle gépezet és akkor malmozik, hogy na vajon melyikre érkezik elsőre és megfelelő minőségben...röhej ez az egész.
21.
21.
#18: Nem tudom te mit olvastál, de most pont hogy senki nem esett egymásnak a platformokat illetően. Teljesen kulturált kommentek követték egymást, és közük nem volt ahhoz, hogy melyik jobb a másiknál.
20.
20.
m3gtr
Kormánnyal tolta valaki?
19.
19.
Mekee85
#13: Probàltad te a betat? Az amik képek kint vannak azok köszönő viszonyban nimcsenek, ha olyan lenne aztmondom ok, de ahogy ez kinézett a betaban az elég gagyi igy 2015ben. Mosott homàly texturàk, amiket a szemcsésedés probàl takarni
18.
18.
fehersam
Én már nagyon unom, hogy mindenhol a PC- konzol vita megy.
Egy kommentet se láttam, ami érdemleges lenne a játékkal kapcsolatban. Komolyan elszomorít.
A játék a béta alapján nem olyan nagyon szép, és őszintén szólva meg nem mondom, hogy 30 vagy 60 fps volt. Ennél viszont fontosabb, hogy amikor épp nem olyan játékosokat fogtam ki, akik csak folyamatosan nekem jöttek, akkor lehetett csapatosan driftelni a hegyekben. Szerintem hangulatos volt.
17.
17.
#14: Hogyne lenne. :) De aki inkább konzolon játszik, annak alapvetően nem épp gamer PC húzódik meg a sarokban, szóval gyakorlatilag ugyanott tartunk.
16.
16.
Tudomasul kell venni, hogy a PC mar jo nehany eve masodlagos platform a konzolok mogott.

Exert huzzak.
15.
15.
Dízel
#1: Egy biztos, nem azért huzzák, hogy optimalizálják. Egy db játékról se tudjuk milyen lett volna akkor ha kiadják csúszás nélkül. a csúszassal kiadott játékok meg hát tudjuk h. szintén tele voltak optimalizálatlansági hibákkal. NEM azért csúszik hogy jobb legyen.
14.
14.
McDuff
#5: Viszont minden konzolosnak van egy PC-je is. Tehát a túlnyomó többség meg fogja venni konzolra, a többi meg elgondolkodik rajta hogy ki várja e.
13.
13.
atesz89
#12: Én nem tudom mi a sz*rt akartok ti még a grafikán szépíteni? Ennél nem sok szebb van, mit akartok még? Nem látszik meg a videó és a játék közti különbség. az átvezetők és a játék között.Egy dolog ami sztem kikapcsolható lesz majd az a filmes hatás, ami miatt kicsit szemcsés. Esetleg a Driveclub ami még szebb autósjátékok terén. Boxosokat nem ismerem.
12.
12.
Mekee85
#9: Beta alapján nemlesz azért rossz, grafikailag nem nagy cucc, de a hangulat ottvan, irányítás se rossz, főleg az utobbi idők nfs-eihez képest.
S betába szinte az összes auto bennvolt amivel nyit a cím, szoval azt gondolom egy nagyjából végleges verziót probáltam ki. (titkon azért reménykedem hogy grafikailag javul, mert messze messze nem az amit elvárnék, és amit mutogattak trailerekben)
11.
11.
markoci555
Mostanában egy csomó 6666-ost látok :D Itt is a képen, hát mi a tököm van.
10.
10.
godach
#3: Gondolom, akkor minden csajhoz odamész aki nem tetszik, és mondod nekik :D
Nem kellesz!
Vagy nem? ;)
9.
9.
bloksma
Pár videó alapján nekem úgy tűnik, hogy ez sem lesz jó, de ne legyen igazam.
8.
8.
Stranger
#6: Jó, hát most mindenki elkezdhetne megszólalni hogy neki van és itt lesz 100 komment. Attól még sok embernek nincs konzolja, hogy pl. neked van.
7.
7.
#6: Nem jelent semmit. Nekem meg nincs, akkor most kihez viszonyítsunk..? Nem azt mondtam, hogy senkinek nincs konzolja.
6.
6.
Neo1989
#5: Akkor én az elég sok embernek kivétele lehetek, mert nekem van konzolom is.
5.
5.
#2: Azért elég sok embernek nincs ott a PC mellett a konzol is. Szerintem az is benne van a pakliban, hogy szokás szerint a konzolos verzióról portolnak PC-re, csak hát eddig szartak rá magasról. Most viszont el is kell kezdeniük foglalkozni vele komolyabban, így kb tavaszra kész lesz.
4.
4.
Stranger
#1: Elvileg a 60FPS miatt, mert a motor 30FPS-hez van "igazítva". Nem tom hogy lehet ez, régen érdekes módon nem voltak ilyen problémák...
3.
3.
dzsiádzsó
Ingyen adnák akkor se kéne, mert telepítési időt se érték meg az utóbbi 10 év NFS-ei.
2.
2.
manderel
#1: Nem hiszem, hisz nagyon sok játék érkezik egyszerre a konzolos verziókkal, régen még több.
De sokkal többet adhatnak el úgy belőle, hogy ha ideiglenesen PC-re nem elérhető, így aki nem tudja kivárni, mindenképp megveszi valamelyik új konzolra, ahelyett hogy lekalózkodná PC-re. Persze, nem mindenki kalózkodik, de ez lehet az alapja a halasztásnak. Egyszerűen így több fogy belőle.
1.
1.
godach
Ilyenkor a plusz idő, a rengeteg PC-s hardver választékossága miatt van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...