A Konaminál az új Metal Gear Solidról beszélnek?

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 3.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre csak pletyka, de állítólag a Konaminál már az új Metal Gear Solidról beszélnek, és ami még fontosabb, tőkeigényes projektként tekintenek rá, ergo valami épkézláb dolog is kisülhet belőle.

Bármilyen hihetetlenül hangzik, a japán üzleti lap, a Nikkei azt hallotta, hogy a Konaminál már megkezdték az egyeztetéseket a következő Metal Gear Solidról, és ami még fontosabb, a cég egyik képviselője szerint nagy tőkeigényű projektről van szó. Ez vagy azt jelenti, hogy konzolokra, illetve PC-re készülhet az új játék, vagy azt, hogy a Konami egy baromi drága mobiljátékon dolgozik.

Persze mindez csak pletyka, és az elmúlt hónapok eseményei után még csak tippelni sem mernénk, hogy mi igaz belőle. Kojima és a Konami összeveszéséről már rengeteget írtunk, aztán ott vannak a hírek, miszerint a kiadó a PES kivételével minden nagygépes fejlesztésnek búcsút intett, és a jövőben inkább a mobilokra koncentrálna. Az sem túl biztató, hogy épp ma kezdték el híresztelni, hogy bezárt a Los Angeles-i Kojima Productions-stúdió, ugyanakkor az is igaz, hogy az 5 millió példány az 5 millió példány...

11.
11.
KopyAti
Egyszer hajlok rá, hogy megvegyem ezt a játékot, másszor meg nem. Úgy gondolom látnom kell a saját (még jó!) szememmel!
10.
10.
_Tappancs_
#6: ....ezért tart ott az RE sorozat is ahol ,mert ilyen remek ötletekkel rukkolnak elő ...
9.
9.
Tokodboy
Látszik higy fingotok nincs a jatekfejlesztesrol. Ha a befektetőnek mem tetszik ami lat akkor simán megvonja a pénzt es repül mindenki. Es igen is azt kell csinálnia a csapatnak amit a befektető mond. Es a a befektetők általában seghulyek ha látják hogy most sandbox a divat akkor sandbox mariot kérnek. Errol a fejlesztők tehetnek a legkevesebbet. Ok a szarbol próbálnak várat építeni.
8.
8.
br1Koo
Szerintem semmi baj nincs az MGSV-el, én például kamázom. A sztoriról meg annyit, hogy kellene a kazettákat is hallgatgatni, nem csak az átvezetőkben kamillázni, hogy mi történik.
6.
6.
Eretnekseg, de.johetne egy.akciodus metal gear olyan sztorival es jatekmenettel.mint a binary.domain hehe :-)
4.
4.
Thor Vath
Nehogy merjenek Kojima-játékot csinálni Kojima nélkül!
2.
2.
PS4jacksony
Lehet csinálnak tapogatós Metal Geart...
Vagy Metal Gear Cart... :)
1.
1.
Cellator
Biztos lesz belőle valami, csak az a kérdés, h mikor. Zászlós hajóról beszélünk, nem hagyják veszni, amíg pénzt látnak belőle az tuti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...