The Witcher - 2017-ben jöhet a mozifilm

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon jól haladnak az augusztusban bejelentett The Witcher-mozifilm munkálatai, az amerikai-lengyel koprodukcióban készülő film ugyanis a jelenlegi állás szerint már 2017-ben mozikba kerülhet.

Augusztusban jelentettük, hogy az Assassin's Creed- és a Warcraft-filmek után a The Witcher is megkapja a maga adaptációját, igaz, ez a mozifilm nem a játék vagy a korábbi regények alapjára építkezik majd. A film ugyanis Az utolsó kívánság című novelláskötet két történetét fogja feldolgozni és egybegyúrni, és jó eséllyel felvezetni a további epizódokat.

A filmet az a Tomasz Baginski dirigálja, akit a 2002-es Oscaron a legjobb animációs rövidfilm kategóriában jelöltek is, mégpedig a Katedra című alkotásáért.

35.
35.
Bocsi nem neked szolt, hanem ugy altalanossagban...
34.
34.
#10: Mi a tokom lehet egy jatekban olyan kurva nagy otlet amit a filmipar nem lott mar el vagy 600*?
A filmipar otlettelensegenek netovabbja, meghogy a balfaszokat a kedvenc jatekaval rangassak be a moziba (az utobbi a full barom mert az elso szenne keresi magat rajta).
Brutal szanalom.
Tegye fel a kezet aki latott mar igazan jo jatek atiratot, illetve versa..
Egy sincs.
31.
31.
Gombi90
Én bizakodó vagyok a jogok még mindig Sapkowsinél vannak és ő azért elég rövid pórázon tartja a regényeket (a borító terveket is neki el kell fogadnia mielőtt nyomtatásba kerülnének a könyvek).
Ha a filmnél történeténél is közre fog működni akkor azzal a részévvel a filmnek nem lesz gond.
30.
30.
Skalle
Nagyon remélem hogy ez a film mellőzni fogja a hollywoodi kliséket és inkább a lengyelek szakértelme fog megjelenni a film legtöbb aspektusában, pl. felszerelések, díszletek és harc terén. Tapasztalataim alapján (sajnos én csak a Witcher 1-el játszottam, de láttam képeket a játék második és harmadik részéből) a játékoknak ilyen téren több köze van a valós történelemhez, mint sok 'történelmi' témájú filmnek és játéknak. Hollywoodi filmekben pl. sok kamu harcot lehet látni.
29.
29.
Stack
Szerintem jó hogy nem beleugranak valami nagyobba, hanem csak egy kisebb történettel ágyaznak meg. És az elsőben is volt esemény bőven. Geralt megismerkedett Yeneferrel, és a királyi családdal akitől majd Ciri is származik.
Jó lesz ez, én várom.

U.i.: tudom hogy lerágott csont de én akár a Fassbender-t is el tudnám képzelni ehhez a karakterhez.
27.
27.
princeps27
Kicsit azért elmentek itt az emberek a témától.... Amúgy nem tudom, hogy lehetne az első könyvből jó filmet csinálni mármint, abban pont nem történt olyan ami felvezetne valami nagyobbat és még csak annyira izgalmasak se voltak történtek. MInd1 kíváncsi vagyok, remélem nem rontják el.
3.
3.
GAMEROD
Lengyeleknél eddig is volt Witcherből filmsorozat, egész jó.

https://www.youtube.com/watch?v=d522loRJDRE
2.
2.
markoci555
Szerintem meg meg kellene maradnia az egésznek a játékintrónál. Nem kell több, az pont elég, ha ilyen filmes dologra vágyik az ember a játékkal kapcsolatban. Nem nagyon volt szerencsém 2-es, 3-as részhez, de az első résznél az az animációs cucc besz*rás olyan jó.
1.
1.
piskóta
Jujj. Az évek és tapasztalatok azt súgják, hogy ez az cím is jól seggbe lesz qrva a haszon érdekében. Mert nem mindegy, hogy valaki jó ötleteket akar megvalósítani, amivel mellesleg pénzt is keres, vagy pénz keresés céljából ötlettelenül, kliséket felvonultatva akar "megbecsteleníteni" egy amúgy fantasztikus univerzumot. Jobban örülnék, ha ezt a címet amolyan "Gyűrűk urásan" készítenék el. Megérdemelné. Akárhogy is legyen, örülök, hogy készül ebben a témában film.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...