Deus Ex: Mankind Divided - csak augusztusban

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Eidos Montreal a Deus Ex: Mankind Divided hivatalos oldalán jelentette be, hogy az eredetileg februárra tervezett megjelenést sajnos nem tudják tartani. Az új időpont 2016 augusztusa, vagyis féléves késésről van szó.

Eredetileg 2016. február 23-án jelent volna meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Deus Ex: Mankind Divided. A fejlesztésért felelős Eidos Montreal azonban a játék hivatalos oldalán bejelentette, az új rész nem éri el az általuk elvárt szintet, így ahhoz, hogy a csapat által felállított mércét megüsse a végső termék, további fejlesztési időre van szükségük.

Ennek értelmében fél évet fog csúszni a premier, ami most 2016. augusztus 23.


12.
12.
Azadojat
Hát ez sajnálatos hír... amúgy nem értem miért "sikerül" szinte minden egyes kiadónak eljátszania ezt. Mi jön mindig közbe ami félkész vagy elcsúsztatott megjelenéseket eredményez?
11.
11.
Arian
#10 Tudom, hogy van egy határidő, de attól még nem lenne muszáj a nagyvilágnak is tudnia róla. Akkor kéne megjelenésről beszélni, ha már tényleg csak apró simítások vannak hátra (vagy ha már mindenképp ki kell adni).
10.
10.
Thor Vath
#2: Mert nekik is ütik a fejüket a határidővel, mint neked a főnököd, hogy februárra kész KELL lennie. Nem sikerült. Inkább legyen jó, mint határidőre kész - csiszolgassák csak még egy fél évet, ha annyi még kell hozzá, nem kerget a tatár.
9.
9.
#3: Az a durva, hogy februarrol eltoltak a Mirror’s Edge megjeleneset, majd a Battleborn-t is februarrol majusra, aztan meg ez.
8.
8.
#3: Az a durva, hogy februarrol eltoltak a Mirror’s Edge megjeleneset, majd a Battleborn-t is februarrol majusra, aztan meg ez.
7.
7.
crytek
Valamivel el kell adni majd az új amd kártyákat is akkor. Jó lesz mellé csomagolva.
6.
6.
BloodyDeath
5.
5.
Dízel
Minden olyan hírnél leírom, amiben csúszásról van szó, így ennél is: Attól, hogy valami csúszik nem azt jelenti, hogy azért csúszik, mert tökéletesre akarják csiszolni, hanem mert kb sehol sem tartanak a fejlesztésben. Ettől függetlenül nem tudom elképzelni, hogy ezt a projectet elszúrnák.
4.
4.
Drazhar
Most kicsúszott egy b***meg... Oké, csúszik minden, meg tolnak mindent, de pont a DE esetében nem számoltam ilyesmivel, már most nagyon vártam a címet...
3.
3.
gomba56
Februárban erős címek lesznek? Lehet azért halasztják. De ha hibásan fog megjelenni nem tudom mit csinálok.
2.
2.
Arian
Az szép... mostanában minden sikervárományost elhalasztanak. Egy dolgot azonban képtelen vagyok felfogni, hogy miért dobálóznak olyan korán a megjelenési dátumokkal, mikor még fogalmuk sincs arról, hogy kész lesznek-e addig?
1.
1.
iNKARNATE
Ha csiszoltabb lesz tőle a cucc, ennyit kibírunk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...