Két új DC Comics-játék készül a Warnernél

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 1.
  • Pletyka
Link másolása
Egész pontosan a Batman: Arkham Origins mögött álló stúdiónál, amit a fejlesztőcsapat álláshirdetéseiből tudtunk meg. Már csak az a kérdés, hogy mivel próbálkoznának a kanadai srácok.

A Batman: Arkham Knight után sem áll meg az élet a Warnernél, erre bizonyíték, hogy az Arkham Origins alcímű Batman-játékot fejlesztő WB Games Montreal két új DC Comics-adaptáción is dolgozik. Hivatalos bejelentést (és így részleteket) még nem kaptunk, de a srácok hivatalos weboldalán konkrétan megemlítették ezt az álláshirdetések között.

Mindez persze annyira nem meglepő, hiszen a montreali csapat már korábban is hangoztatta, hogy több DC-játékot szeretne csinálni - a nagy kérdés inkább az, hogy mivel foglalkozhatnak? Az Arkham-sorozatot az Arkham Knight lezárta ugyan, de ahogy az Origins esete mutatja, máshogy is hozzá lehet nyúlni a témához. Esetleg valamelyik másik hős kapná a főszerepet?

15.
15.
Garfartix
#14: A Flash és az Arrow isteni sorozatok, a Supergirlt még csak egy mondatba se helyezném el ezzel a kettövel.
14.
14.
n_csacsi
Most csak azért indulunk ki az Arrow, Flash és Supergirl trióból, mert ezeknek van életképes sorozatuk (amik valljuk be elég jóra sikeredtek, mai napig tűkön ülök, hogy mikor jön belőlük a következő rész)

Ha azt nézzük egy Teen Titans kevés lenne, ellenben én is örülnék egy Justice League játéknak, bár kell attól tartani, hogy ha ez be is következik, nem biztos, hogy kielégíti majd sokunk igényeit, hiszen ott annyi karakter lenne, hogy mire mindet olyan szintre hoznák, mint Batman-t, akkor még 2030-ra se kapnánk normális játékot...vagy ha netán osztott küldetések lennének és kötelező lenne minden karakterrel játszani, az se elégítené ki a játékosokat, hiszen, ha valaki nem szereti Supergirl-t vagy Aquaman-t, de ki kellene pörgetnie a küldetéseit, lehet otthagyná és letörölné a játékot...

Tény, hogy nehéz fába vágták a fejszéjüket, hiszen a Batman-nel magasra tették a mércét és ha már két játékon gondolkodnak, ott nem biztos, hogy meg fogják ütni ezt a mércét...én azért kívánok nekik sok sikereket, mert amit eddig alkottak az zseniális volt!
13.
13.
DON GONDOCS
És látom lelki szemeim előtt ahogy bejelentik a Supergirl és Aquaman játékokat :)
12.
12.
Nottingham
Sosem fog bekövetkezni, de egy Shazam játék lenne a leggizdább.:) Vagy mondjuk Nightwing, mondjuk elég Batmanes lenne az is, de élvezhető és király sztorit lehetne köré csapni. Vagy Flash. Vagy Green Arrow. Vagy bármi ami DC!!!
8.
8.
crytek
Arrow az nagyon fa** lenne
7.
7.
#4 Nekem is az tetszett a legjobban.
6.
6.
koviprog
egyenlőre csináljanak már normális játékot a szaros lehúzós stúdiók, mert unalmas és idegesítő a lehúzó kampány mindenhol.
5.
5.
Stack
Lehetne egy több hősös rendszer is akár, pl egy Young Justice vagy Teen Titans, abban elég jó karakterek voltak
2.
2.
roli33
Az egyik Suicide Squad legyen.
1.
1.
Effecta
Egy elfogadható Superman játék? Flash? Arrow?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...