Ezek voltak a Steam legkeresettebb játékai idén

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 28.
  • Biznisz
Link másolása
A Steam Spy jóvoltából kaptunk egy eladási toplistát, amely a Valve digitális boltjának legkeresettebb játékait összesíti. Talán nem meglepő, hogy a Grand Theft Auto V-ből fogyott a legtöbb példány.

A lista természetesen inkább csak érdekesség, a készítője, a Steam Spy mögött álló Sergey Galyonkin maga is leszögezi, hogy nem feltétlenül pontos.

Az adatok a Steam Spy mérésein alapulnak, márpedig ez csak a nyilvános Steam-profilokat tudja monitorozni, a privátra állított fiókokat nem. Továbbá azt is fontos megjegyezni, hogy a lista az április 1-től december 20-ig tartó időszakot dolgozza fel; a december végi számokkal még frissülni fog a lista, azonban a Steam Spy csak áprilisban indult, úgyhogy az év első három hónapjában született eladások mindenképpen kimaradnak az összesítésből.

Ettől függetlenül az eredmény viszonylag korrektnek tűnik, Galyonkin még arra is odafigyelt, hogy szűrje azokat a címeket, amik ingyenesen is elérhetők voltak. Íme:

17.
17.
Tr4nCe
#1: Jó pár száz órát beleöltem, és elég jó. Ismerősökkel a legjobb. A single arra elég, hogy kitapasztald mit érdemes megtanulni és mit érdemes tamingelni annak függvényében, hogy merre vagy. Később úgyis rájösz, hogy a droppokra érdemes várni (oda nem árt ha van, egy Pteranodon a sufniban. :) ) Egyébként inkább Skism videóit nézd, ő legalább tudja is mit csinál, vagy Zueljin-ét. Skism attack: https://www.youtube.com/watch?v=65Nc6W0HxSk Epic raideket tolnak. :)
16.
16.
Normen1976
H1Z1 helyezésén meglepődtem de örülök a sikerének. A kezdeti döcögős, kínlódós indulás után (új cég, mínusz 20% fejlesztő stb) egy lassú, de stabil fejlődés van a játék körül. Nekem nagyon bejön a stílus, a craft rendszer, és az építési lehetőségek mikéntjei. A PVP része és a bázis raid része is egész jól el van már találva. Persze korai stádiumú még a játék, és könnyen lehet, hogy soha nem lép ki innen mint sok hasonló játék, de azért bizakodom. Valamiért nálam nagyon bejött, a legtöbb játékórát töltöttem vele eddig életemben. Le sem merem ide írni mennyit :). Witcher rajongó vagyok, imádom a könyveket, és mindegyik játék részt is végigtoltam többször, de ezzel a játékkal eddig kb 2-3 szor annyi időt toltam, mint az össze Witcher résszel együtt, minden végigjátszást beleszámítva. Pontosan magam sem tudom miért, de valahogy így lett. Nekem megérte azt a kb. 6000 Ft-ot amibe került, elég sok játékóra lett belőle. Ha soha nem készül el, nekem megérte már akkor is :D.
15.
15.
gomba56
Idei játékból két dolgot szeretnék még megvenni de majd jövőre! Az a Witcher 3 és a Fallout 4.
Az ARK engem hidegen hagy.
12.
12.
Ooorky
Witcher III nálam is GoG-os.
Ark-ot sajnos megvettem, 5-6 óra poén, de utána dögunalom.
10.
10.
markoci555
Az egész listáról a Prison Architect van csak meg
Azzal egy darabig elvoltam, aztán meguntam, és pont akkor jött a kampány mód, mondom én nem kezdem újra :)
9.
9.
fluency
#6: Azért azt nem árt tudni, hogy a TW3 népszerűbb volt a GOG-on, mint a steamen (mellesleg nekem is a GOG-on van meg). Meg szerintem az 50%-os akcióik után még most is az. Nagyjából 7 hónapos cikk szerint az 1.3 millós eladásból 693k volt, aki a GOG-on vette. Lehet matekozni. :)
6.
6.
Stranger
Witcher 3 csak annyi? Mindenki dobozosan vette?
4.
4.
respectpele10
#1: Van egy órás trial, szedd le.
2.
2.
kibz
Ha azt várod mint amit a trailerekben látsz,akkor csalódni fogsz. https://www.youtube.com/watch?v=sXYYtp8D90E ha neked ezek tán is bejön,akkor nyugodtan ruházz be rá.
1.
1.
PaprikaJancsi
Az Ark:SE-ről valaki gyors véleményt megér 6-7 ezer forintot, vagy majd később akciósan ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...