Problémák voltak a PlayStation Networkkel

Link másolása
Az este folyamán több órára leállt a PlayStation Network, ráadásul nem csak Európában, de Észak-Amerikában sem működtek a szerverek. A Sony kárpótlást ígér a PS Plus- és PS Now- előfizetőknek.

Több órán át elérhetetlen volt az este folyamán a PlayStation Network. A szerverek állapotáról tájékoztató oldalak szerint minden régióban használhatatlan volt a Sony online rendszere. A hibát reggelre elhárították, a leállásért pedig az SCE elnöke, Shuhei Yoshida a Twitteren kért bocsánatot. A Sony emellett azt is bejelentette, hogy kárpótolni fogják a PS Plus- és PS Now-előfizetőket, hiszen a leállás alatt ezek a szolgáltatások is elérhetetlenek voltak. Azt még nem árulták el mire ezek a játékosok, de frissítjük a hírt, amint kiderül.

Arról azonban nem tájékoztatott minket a Sony, hogy mi miatt történt a leállás. A PSN akadozásainál mindig összerezdülnek egy pillanatra a PlayStation-játékosok, hiszen még mindenki emlékszik a 2011-es botrányra, ahol amellett, hogy hetekig állt a rendszer, még személyes adatok is illetéktelenek kezébe kerültek.

47.
47.
ADMlN
#43: Minden percét imádtam! A zene, a design, a játékmechanika, a történet, a küldetések mind-mind elsőrangúak.
46.
46.
Krezy
#43: Ps vita legjobb játéka ;) ps4en nagyképernyőn meg mégjobb lesz :D
45.
45.
Mr.Dead
#44: Csak érdekel, nehogy kiderüljön, hogy a szomszédban laksz :"D
44.
44.
kamgecam
#40: Egyenlőre nem tervezem az elhalálozásomat tisztelt Kaszás Úr,még kérnék pár évecskét,évtizedecskét ha lehet.:)
43.
43.
kamgecam
#41: Gravity Rush remastered-en most gondolkodtam hogy meg vegyem-e majd,amikor megjelenik,de segítettél a dilemmámon.Ha ennyire bejön neked nem lehet rossz játék, beszerzem.Kösz a tippet.
41.
41.
ADMlN
#34, #36: Én a Live-ról beszéltem és a Live gyorsabb mint a PSN, legalábbis nálam.
Amúgy a gyorsaság relatív, attól függ milyen feladatban. Mert pl. a PS4 GPU-ja tagadhatatlanul erősebb, viszont a Box meg CPU-ban jobb.
De amúgy se akartam ebből vitát csinálni, mert nevetséges az egész. A PS4 0,5 tfloppal erősebb GPU-ban az Xbox One-nál, egy high-end PC GPU meg majdnem 5 tfloppal gyorsabb a PS4-nél. Szóval ha valakinek ez számít akkor csak PC-t vegyen, mert a PS4 10x annyira van lemaradva hozzá képest mint az Xbox a Ps4-hez képest...

"Ettől eltekintve hogy szereted a kis dögöt, meg vagy vele elégedve alapjában véve vagy megbántad a vételét?"
Nem csalódtam, az árát simán megérte, Uncharted, Last of Us, Killzone, Beyond Two Souls minddel kellemes órákat töltöttem együtt. Ellenben a Bloodborne nekem annyira nem tetszett, inkább Dark Souls 2, de ez csak az én ízlésem. Viszont most nagyon várom a Gravity Rush remastered-et, mert imádtam játszani vele PSV-n. Aztán jön a második rész is, sokat vártam rá. Nekem a kedvenc Sony címem, az egyetlen játék amit megcsináltam platinára.

#33: Ettől függetlenül fel van törve, az hogy ebből hogyan csinálnak warezt már nem igazán érdekel, sose vonzott ez a dolog.
40.
40.
Mr.Dead
#34: Mezőtúr? Lel
Melyik út, város melyik része? :"D
39.
39.
delphijos
#34: Szerintem ADMIN a Live-ra gondolt nem a vasra. Bár nekem nincsenek sebesség gondjaim a PSN-el, de a stabilitása sehol sincs a Live-hoz képest az tény.
38.
38.
strike19
#27: Én vidéki vagyok.Ha feltöltő kártyát akarnék venni utaznom kellene 46 km.Úgy hogy nem a szomszéd sarkon van a konzol bolt.
Gondolom te se utaznál ezért 3 órát összesen oda-vissza és még a máv+bkv tejelnél 3000 Ft.
Jó dolog ez a bank kártya.
37.
37.
kamgecam
#36: Oksa én is így tudom azért kérdeztem na, és az online részről volt szó(nem kell azért leharapni a fejemet! :)
.......Bár ha csinos és szép hölgy vagy megengedem neked mármint ha a feleségem megengedi.Elégé félt a csajoktól mert kurva jóképű egy faszkalap vagyok.xD
36.
36.
Caleon
#35: Hogy lenne már gyorsabb az One... Éppen azért tarol a SONY ebben a generációban, mert boxon több kompromisszumot kell kötni (sok a 900p-s játék). A PS4 erősebb vas.

Nem mintha sokat számítana, mert mindkét konzolon nagyon jókat lehet játszani.
35.
35.
kamgecam
#30: Gyorsabb az Xo mint a Ps4?No ennek pont az ellenkezőjét hallottam de lehet igazad van utána nézek.
Ettől eltekintve hogy szereted a kis dögöt, meg vagy vele elégedve alapjában véve vagy megbántad a vételét?

Visszatértve az online részre a party chat viszont szerintem jó lett,nem volt eddig gondom vele,nem szakadt meg, nem akadozott stb.és nagyon egyszerű a használata.
33.
33.
tsulok
#30: Szerintem nem a játék elindítására gondol hanem arra, hogy ezt normálisan egyszerűen lehessen megvalósítani.

A törés am sztem annyira nem para. 1.76 FW-en sikerült összehozni, valszeg hasonlóan mint ahogy a RAM dump-ot csinálták pár hete. Azt a hibát meg már 2.0 körül javították.
31.
31.
Vigohouse
#12 Ha Killzone Shadow Fall-ra gondolsz nekem van egy eladó példányom. Baráti áron :)
29.
29.
Krezy
Én is tapasztaltam a dolgot , gondoltam egyet "najó akkor tolom a witchert ha már ugyse jo a psn :D" erre mi történt? Nem tudtam folytatni a mentett játékomat mert nem érzékelte hogy nekem megvan a 16db ingyenes dlc és e nélkül nem indithattam el a mentett játékomat..Csak új dlc mentes játékot tudtam volna kezdeni o.O
27.
27.
kamgecam
Nem tudom,lehet velem van a baj és nektek van igazatok, de én nem éltem meg tragédiának azt a pár óra kiesést, sőt így hogy kapunk valamit a fennakadás miatt még kíváncsi is lettem hogy mi az.:)
Kártyás gondom sosem volt én mastercard-ot használok(az sem mindegy)illetve tök jó dolognak tartom a feltöltő kártyát ha valaki lusta arra hogy megvegye a média markba vagy másutt az meg is érdemli hogy bosszankodjon.

De lehet nincs igazam talán valóban tragédia történt egy szörnyű dolog ami után a legkevesebb hogy eladja a ps4-et aki így tesz szíve joga, az XO-nak ha jól tudom stabilabb a rendszere.
24.
24.
DON GONDOCS
#5: Énis Codoztam volna egy órát :D de így maradt a Metro LL
23.
23.
supair
#20: Illenék!Hisz bizalmat szavaztál nekik.
20.
20.
Raam989
Nem csak voltak azok a problemak, tovabbra is vannak. Konkretan ugy szar az egesz psn ahogy van, attol fuggetlenul, hogy eppen hekkelik -e, vagy sem.
Itt lenne az ideje, hogy vegre valami normalis minoseget kinaljanak a penzemert, ha mar rameroltettek a szaros ps+ elofizetesuket...
16.
16.
supair
#15: Jah.A sony pr reszlege frankon teljesit:-)A tobbi.......háát!
15.
15.
Kiralydari
Feltörték a ps-t ennek örömére a lizard squad betámadta őket ... lassan terjed az elektronikus információ magyarország fele
11.
11.
zozo76hun
epp a napokban filoztam el rajta hogy mar eleg regen nem halt le a psn (vagy csak nem hallottam rola), erre a melohelyemen jon a kollegam (psbuzi) hogy lehallt este az egesz koceraj...
9.
9.
respectpele10
#5: Lehet még jobban is jártál. :)
8.
8.
Caleon
#6: Ja, hát az elég bosszantó.

arpika, nekem is volt hasonló élményem egyszer kb. másfél éve, akkor a PSN védelme aktiválódott valamiért a kártyámra és egy hónapig nem tudtam vásárolni. Keress rá a hibakódra, és ha nagyon nem tudsz vásárolni, a MediaMarkt-ban meg az 576-ban vehetsz 6000 Ft.-os feltöltőkártyát, amit az account settings / wallet-nél feltölthetsz (egy kódot kapsz, azt kell beírni). Én abban az időben PSN feltöltőkártyákról vásároltam.

Természetesen bármire vásárolhatsz vele, a PSN walletedre megy a pénz miután beregisztrálod a kódot.
http://576kb.hu/playstation-network-card-6000-ft-ps3
6.
6.
strike19
#5: Én meg Battlefrontozni akartam.Pedig már 5 napja nem játszottam erre.Nem elérhető képernyő fogad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...