Folytatást kaphat a Dragon's Dogma

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 9.
  • Hír
Link másolása
Bár a Capcomnak hivatalosan még nincsenek jövendőbeli tervei a Dragon's Dogmával, a játék producere, Minae Matsukawa egy interjúban azért elkotyogta, hogy a folytatás ötlete szinte minden megbeszélésen felmerül.

A Dragon's Dogma producere, Minae Matsukawa a PC Gamernek adott interjúban elárulta, a fejlesztőcsapat tagjai gyakran beszélgetnek arról, hogy nem lenne rossz, ha folytatást kapna az eredetileg 2012-ben megjelent játék.

Matsukawa elmondta, hogy mindig öröm számukra, ha visszajelzéseket kapnak vele kapcsolatban, és miután a Dark Arisen PC-s portja kapcsán rengeteg hasznos rajongói megjegyzés futott be hozzájuk, ez megnöveli a lehetőségét annak, hogy elgondolkodjanak egy új részen. 

A producer úgy véli, ha ez egyszer meg is valósul, akkor a fejlesztést mindenképpen az eredetit is készítő csapatra kellene bíznia a Capcomnak. Már csak azért is, mert a Dragon's Dogma Online miatt lényegében jó ideje változatlan formában tudnak dolgozni.

Persze az sem mellékes, hogy a rajongók tényleg szerették a játékot, így 2015. szeptember 30-ig bezárólag már több mint 2,3 millió Dragon's Dogma-játék fogyott - nyilván ez is kellő ösztönző lehet a Capcom számára. És ezek a számadatok csak emelkedni fognak, hiszen január 15-én PC-re is megjelenik a kaland.

5.
5.
zsocc-nrg
Azt nem értem hogy a francba került ez ki közel 1 héttel korábban warezra. Mindegy én biztos hogy megveszem de remélem ez nem veszi el a kedvét a Capcom-nak hogy továbbra is egyre jobban támogassa a pc-t.
4.
4.
crytek
Már pár napja kint van a warez belőle..... Bízom benne azért ,hogy sokan megveszik és lesz folytatása!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...