Készül az új Ghostbusters-játék

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision gondozásában idén, az új filmmel egy időben érkezik egy új Ghostbusters-játék PS4-re és Xbox One-ra. A pontos részletek még nem ismertek, annyi biztos, hogy egy "teljes értékű" címmel gazdagodunk.

Idén nyáron kerül a mozikba az új Ghostbusters-mozi, és a jelek szerint a játékos jogokat birtokló Activision sem tétlenkedik, hiszen már készül az új játék is PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Azt még nem tudni, hogy az anyag követi-e a film eseményeit, vagy egy különálló történetet mesél el.

A játék hírét egyébként a Sony Pictures Consumer Products alelnöke, Mark Caplan kotyogta el a Retail Merchandisernek adott interjújában. Mint fogalmaz, egy "teljes értékű" alkotással lesz dolgunk, azaz nem szimpla letölthető címmel. Az alkotás a filmmel egy időben, azaz július 15-én érkezik.

Reméljük, az új női szellemirtók (Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Leslie Jones) mellett valamilyen formában a '84-es mozi eredeti gárdája is tiszteletét teszi benne.

Dobozos Ghostbusters-játékkal legutoljára 2009-ben játszottunk, ez volt a Ghostbusters: The Video Game a Terminal Reality fejlesztésében, míg a frencsájz utolsó része a digitális formában megjelent Sanctum of Slime volt.

10.
10.
Perseus84
#2: De hat pont ez az ujitas a noi foszerepek. Melissa meg jo szineszno. Illeni fog ide. Kivancsi leszek mi sul ki belole
9.
9.
Nothing
#1: Azért Janine Melnitz párszor egész jól nyomta az irtást az animációs sorozatban. :)
8.
8.
Thor Vath
Jaj, de nem akarom ezt a filmet. A játékot pláne. Csukjuk be a szemünket és menjünk tovább.
6.
6.
PaprikaJancsi
Egy Transformers Revenge of The Fallen játék szintjén lesz. Ami nem jelent jót. :D
5.
5.
crytek
Ghostbusters: The Video Game nagyon jó játék. Kár hogy nem kapott folytatást :(
4.
4.
Futu-Retro
Bezzeg az eredeti Szellemirtókba bele tudtak tenni két olyan emlékezetes női karaktert, akik okosak és valamennyire tökösek is voltak (Sigourney Weaver, Annie Potts), ja és a főgenya (GOZER) is nő volt, de manapság biztos megerőltető lenne olyan forgatókönyvet írni.
2.
2.
dzsiádzsó
#1: Ráadásul készült volna egy folytatás, a régi színészekkel, aztán, ha jól emlékszem lpénz és talán valami haláleset miatt lefújták, de állítólag ebben a részben is lesznek a régiekből, csak nem főszereplőként, így kijönnek a gázsiból.
Sztm nők nem tudnak ebbe a szerepben hitelesen viccesek lenni, márpedig a poénok tudnék vinni a dolgot, nekem a Star Warsba is sok volt Rey, aki hirtelen megtanult kardozni, meg tudat befolyásolni khm khm... Nagyon hiteles, nem vagyok szexista, de igen a nőknek vannak szerepei és ezekben a filmekben nem ez kéne, hogy újítás legyen, hogy nőkre, melegekre, meg néger és ki tudja milyen etnikai szereplőkre cserélem a régieket, ha ettől lesz ma egy film konform, akkor köszönöm ne nyúljanak a régi alkotásokhoz, mert csak porba tiporják azok renoméját. Mondom nem kétlem a régi filmek sztereotip, rasszista és igazságtalan vonulatait, de nem dől össze a világ, ha továbbra is fehér 30-as sikeres szép férfiak játsszák hitelesen a szerepeket, vagy ha ez nem fér bele, tessék új filmeket, új ölteteket csinálni és ott ki lehet liberáliskodni magukat azoknak, akik szeretnék, én azokat a filmeket is szeretni fogom, ha jók tuti.
1.
1.
Yanez
Nincsenek azok a nôi szereplôk, akik visszaadnák az eredeti szellemírtók figuráját. Már az önmagában nevetséges, hogy nem férfiak lesznek a fôszereplôk, hiszen bárhogyan is nézem, a szellemírtás nem nôi munka. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...